I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

You can’t pour from an empty cup (jo, det er Mors Dag)

Jeg plejer ikke at gøre det store ud af Mors Dag. Men denne gang har jeg alligevel lyst til at benytte anledningen til at tage noget op. Nemlig det faktum at rigtig mange kvinder har så travlt med at passe (på) alle andre, at de selv hele tiden ryger i baggrunden. Jeg ser det konstant nede i min lille skønhedspavillon og jeg hører det alle andre steder. You can’t pour from an empty cup, og nej, at du bruger lidt tid på dig selv – om det så blot er fem minutters renserutine om aftenen – så handler det ikke om overfladisk forfængelighed. Det handler om at vise dig selv – og i øvrigt alle omkring dig – at du er en person, der er værd at tage sig af (at du så samtidig får renset din hud er i øvrigt den bedste investering i glød og ungdommelighed, du kan gøre dig).

Jeg læste noget, Michelle Obama havde sagt om netop dette – ja ikke om renserutiner, men om at tage sig af sig selv – og det var meget klogt. Det skal jeg nok vende tilbage til i næste indlæg. Her vil jeg blot sige, at min Yummy Mummy-bog netop blev skrevet i denne ånd. Nemlig at du SKAL huske at tage dig af dig selv, når du har en baby i maven eller i tankerne, for det giver dig overskud til at tage dig af alle andre, inklusive din baby. Og nej, der går ikke noget fra din baby, når du tager et hurtigt brusebad eller kommer lidt mascara på vipperne (som nogen ellers lod mig vide, da min søn var lille). Tværtimod, viser alle studier.

Jeg har således tænkt mig at bruge skønhedsbloggen og de næste par dage til at fejre kvinder, der tager sig af sig selv. Hvis du mangler inspiration til at komme i gang (tro mig, man kan godt blive lidt rusten i det, hvis det er længe siden, at man selv har været højt på prioriteringslisten), så læs med. Jeg lover at byde ind med gode idéer og måske der også er noget til din egen mor.

Lige her og nu vil jeg forkæle alle med en baby i tankerne, i maven eller på armen ved at forlænge det tilbud, som jeg gav TV-vært Lisbeth Østergaards læsere for nylig, da hun omtalte min Yummy Mummy-bog på sin Instastories som den bog ‘man burde få udleveret hos lægen, når man fandt ud af, at man er gravid’. Læs mere her. 

Eller snup blot bogen med 50% lige her (gælder til og med på søndag)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...