I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Michelle Obama said it

We need to do a better job of putting ourselves higher on our own to do-list. Sådan lød det fra Michelle Obama i et interview for nylig og alle ved jo, at hun er en klog kvinde. Og når det nu både kommer fra Michelle Obama OG er videnskabeligt bevist at vi har langt mere rummelighed overfor og overskud til alle andre, når vi tager os af os selv først, skulle vi så ikke tage og lytte efter?

Mors Dag er en eminent dag at starte ud, uanset om du er mor eller ej. Snup et langt karbad (eller brusebad, hvis du ikke har badekar) – intet kan få dig bedre ned i gear. Jeg har lavet en særlig skønheds-te med inspiration fra Kongens Have, og akkurat som det er tradition i Japan, så kan du også bade i den. Den grønne te er god for huden, blomsterbladene ser smukke ud i badevandet og både kornblomster og især morgenfrue er kendte skønhedsingredienser (du finder også morgenfrue i blandt andet Vintner’s Daughter). Skønheds-teen er også virkelig god til fodbad. Du kan læse mere om den her.

Det er de færreste spasteder, der har åbent søndag, men du kan også klare det selv med de små økologiske manicure-og pedicuresæt fra Kure Bazaar, identiske med dem, de bruger på deres neglebar i Paris. Netop manicure og pedicure anbefales varmt af stresslæger blandt andet i London, fordi det har en beroligende virkning på hele kroppen at tage sig af (de ofte oversete) hænder og fødder. Find hvad du har hjemme i skabet, eller tjek Kure Bazaars fine manicure og pedicure rituals her.

Brug 5 minutter ekstra på din renserutine. Skift den lynhurtige Micellar Water ud med en velgørende rensebalm, som masseres ind i huden. Massagen og balmen giver cirkulation til huden, farve i kinderne og et lille løft, men allervigtigst får du et øjeblik til at mærke dig selv, som du ikke opnår, når du blot lynkører en vatrondel over ansigtet to minutter i sengetid. Denne balm er min favorit.

Du kan også blot iføre dig en rød læbestift. Blot farven giver dig energi og overskud – og hey, lidt læbestift skader jo ikke.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...