I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg synes jo bare, at man burde få den udleveret hos lægen

Jeg mødte Lisbeth Østergaard, sådan rigtigt, på Go’Morgen Danmark. Hun var vært og jeg var inde for at tale om min (dengang) nye Yummy Mummy-bog, som jeg skrev, mens jeg var på barsel med Oskar. Lisbeth havde ikke børn på daværende tidspunkt, men det er hun kommet efter. Nu er hun mor til Viggo og skal føde en dreng mere lige om et øjeblik. Lisbeth har et hav af følgere på Instagram og mange af dem spørger hende til råds om alt lige fra hvordan hun træner under sin graviditet og hvad hun spiser til hvilke skønhedsprodukter hun bruger. I går fortalte hun på Instastories, at Yummy Mummy er en af hendes graviditetsfavoritter: ‘Jeg synes jo bare, at man burde få den udleveret hos lægen, når man finder ud af, at man er gravid’.

Jeg er jo helt enig, men så langt er det ikke helt nået endnu. I stedet spurgte Lisbeth, om hun måtte tilbyde sine mange følgere en rabatkode på bogen her over weekenden. Der har været hektisk aktivitet inde i min onlineshop lige siden Lisbeth lagde op i går aftes og jeg synes selvfølgelig ikke, at I skal snydes for samme tilbud som Lisbeths følgere har fået. Så har du en baby i tankerne, i maven eller på armen, eller er du mormor/farmor/moster/gudmor til én, mangler du en barselsgave eller en sød hilsen til en gravid eller nybagt mor, så er det nu, du skal slå til.

Her over weekenden får du nemlig 50% på Yummy Mummy-bogen, hvis du følger dette direkte link (rabatten bliver fratrukket lige inden betaling). Som I ved, kører jeg aldrig med rabatter, så det er noget af et særsyn. Men solen skinner og jeg blev så superglad for Lisbeths anbefaling, at jeg synes, at det skulle komme jer til gode. Vil du have alle hendes tips og råd, så skynd dig ind på Lisbeths Instastory lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...