I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen

Om Charlotte

ILOVEBEAUTY blev lanceret i maj 2009 af undertegnede, Charlotte Torpegaard. Jeg har haft næsen nede i skønhedsbranchen i mere end 25 år, blandt meget andet hos Elizabeth Arden og hos Parfums Givenchy i Paris og som mode- og skønhedsredaktør på magasinet Eurowoman, som jeg var med til at starte tilbage i 1998. Siden har jeg arbejdet som skønhedsredaktør på magasinet COVER.

Jeg har været fast skønhedsekspert på Go’morgen Danmark gennem 5 1/2 år, lavet en del radio og er forfatteren bag en række skønhedsbøger, herunder skønhedsbestselleren ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’. Senest har jeg udgivet skønhedsbogen ’Yummy Mummy’ til gravide og nybagte mødre.

Jeg bruges også meget ofte som ekspert i medierne, og fungerer endvidere som ELLEs faste skønhedsklummeskribent og som afsender af en del skønhedsartikler og en skønhedsbrevkasse herhjemme.

ILOVEBEAUTY blev for nylig anbefalet i et norsk magasin, som Skandinaviens bedste skønhedsblog, og jeg er mere end glad for at have læsere, hovedsageligt i DK, men også i Sverige og Norge. For nylig blev ILOVEBEAUTY nævnt som en af Danmarks 5 bedste blogs i Go’Morgen Danmark.

Læserne her på skønhedsbloggen tæller hovedsageligt kvinder (men jeg har også et par mænd med på sidelinjen), i et aldersspænd fra 12-81 år. Alle har dét til fælles, at de elsker rød læbestift, cremer, der får deres hud til at gløde og parfumer, der er gjort en dyd ud af. I gennemsnit bruger de 19,7 skønhedsprodukter hver dag, og en del flere, når de skal til fest. De interesserer sig for volumen i håret, for enkle skønhedsrutiner og for vippeserum, men de interesserer sig mindst lige så meget for skæve skønhedstrends, for videnskabelige beviser og for gyldne drømme.