I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen

Om Charlotte

ILOVEBEAUTY blev lanceret i maj 2009 af undertegnede, Charlotte Torpegaard. Jeg har haft næsen nede i skønhedsbranchen i mere end 25 år, blandt meget andet hos Elizabeth Arden og hos Parfums Givenchy i Paris og som mode- og skønhedsredaktør på magasinet Eurowoman, som jeg var med til at starte tilbage i 1998. Siden har jeg arbejdet som skønhedsredaktør på magasinet COVER.

Jeg har været fast skønhedsekspert på Go’morgen Danmark gennem 5 1/2 år, lavet en del radio og er forfatteren bag en række skønhedsbøger, herunder skønhedsbestselleren ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’. Senest har jeg udgivet skønhedsbogen ’Yummy Mummy’ til gravide og nybagte mødre.

Jeg bruges også meget ofte som ekspert i medierne, og har endvidere haft fornøjelsen af at være ELLEs faste skønhedsklummeskribent gennem en længere årrække og afsender af en del skønhedsartikler og en skønhedsbrevkasse herhjemme.

I 2016 åbnede jeg onlineuniverset shop.ilovebeauty.dk, hvor jeg har samlet alle mine skønhedsfavoritter på hylderne. Vi taler clean beauty og alt er nøje afprøvet og testet. Du finder også alle produkterne fysisk på hylderne i min lille skønhedspavillon i Kongens Have i København. Det er en af de bittesmå, fredede og yderst charmerende pavilloner langs Kongens Have i Kronprinsessegade 23.

De bedste hilsner Charlotte

I LOVE BEAUTY