I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når Venus lader vente på sig

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan alligevel ikke helt lade være med at følge lidt med i måne og stjerner. Jeg taler ikke de der daglige stjernetegnsprofetier, men mere sådan stjernerne i det store hele. Især når det handler om skønhed.

Det gør det nu. Jep, jeg læste netop, at Venus i går sluttede sin retrograd. Venus er som bekendt planeten for skønhed og kærlighed (og alt hvad dertil hører af kultur, detaljer, omsorg, charme), og hvem kan ikke bruge lidt mere af det i sin (november)hverdag.

Det forlyder, at det netop nu derfor er et rigtig godt tidspunkt at prøve et nyt skønhedsritual eller genoptage et gammelt.

Måske det er dit clue til at komme i gang med Gua Sha’en eller blot finde den frem fra gemmerne. Jeg ved det godt, der er altid langt større motivation for at bruge diverse cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende remedier, når bikinisæsonen står for døren. Men Gua Sha’en er så langt mere end et cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende remedie (selv om vi absolut ikke skal kimse af det). Så har du lagt din Gua Sha bagerst i skuffen, så er her en virkelig god grund til at hive den frem igen.

Vores klassiske Gua Sha lander i øvrigt igen på onsdag. Den har været udsolgt et par uger, men kommer stærkt igen. Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten, så du får direkte besked. Det er ganske uforpligtende.

Det kan også være, at du har slækket lidt på renserutinerne, har lyst til at indføre det gode gamle bedstemortrick med at børste håret med 100 strøg eller noget helt fjerde, der gør glad og giver glød. Jeg lægger lidt mere inspiration til gode skønhedsritualer op på Stories på min Instagram. Det finder du lige her.

Byd også gerne ind med jeres yndlings-skønhedsritualer her nedenfor.

Jeg vil elske at læse det.

4 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  18. november 2018 kl. 19:42

  Mine yndlings skønheds ritualer inkluderer egentlig mange ting som alligevel hænger så fint sammen synes jeg. Overvejende at spise sundt og hudvenligt . Komme ud i naturen . Enten på gå ben eller cykle en lang tur. Grine tit og ofte med mine dejlige børn og min mand. Prioritere makeup og hudpleje og generelt alle mine skønheds sager af god kvalitet og produkter som jeg bliver glad af at bruge. Og det har jeg kun oplevet med mine produkter fra din skønheds pavillon Charlotte. Og tak for det , at du gør dig så meget umage med at finde så fine ting som rent faktisk virker og er helt fantastiske. Lige fra min Child parfume olie og Kjær Weiss blush som aldrig bliver udskiftet og til min dejlige rosa kvarts rulle som jeg elsker at bruge morgen eller aften. Jeg prioriterer at jeg får bare 10 minutter om dagen med min rulle. Det er min selv forkælelsers tid i en travl hverdag og det er vigtigt at huske at give sig selv den tid. Jeg kan ikke undvære det og det kan min hud heller ikke nu:) og glæder mig til at komme igang med gua sha snart:) Kærlig hilsen fra Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. november 2018 kl. 09:42

   Kære Tanja,

   Hvor lyder det som nogle dejlige ritualer. Jeg deler rigtig mange af dem, men ét af dem er jeg ikke god nok til – at grine nok. Så det er mit forsæt for det nye år. Og hvor er det dejligt at høre, at mine produktudvalg kan skabe sådan en glæde. Det er lige præcis grunden til, at jeg (stadig) elsker at være i skønhedsbranchen.

   Rigtig god Gua Sha-fornøjelse lige om lidt.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva B
  19. november 2018 kl. 13:23

  Åhh mine handler vist mest om creme i mange lag. Jeg ved ikke noget bedre end at få exfolieret huden godt og derefter pakket den ind i gode cremer/masker, og det gælder alt lige fra fodposer (hvor Korea heldigvis har leveret alternative produkter til den dyre Baby Foot – du har osse selv nogle prisvenlige, har jeg set) til natmasker til ansigt og hår. Øjenmasker til at fylde øjenpartiet op m. fugt.
  En anden af mine rutiner indbefatter en ordentlig omgang A-vitamin/BHA er heller ikke at kimse af. Jeg holder jævnligt ‘syre-uger’ hvor jeg er ex. flittig med at bruge mine syreprodukter. Det kan ses! Jeg har blandt andet en stærk serumsyre – AHA 30% & BHA 2% (nej, jeg har ikke skrevet forkert; den ER stærk) fra the Ordinary, som jeg lægger på ‘hønserøven’ 10 min. dagligt i 4 dage i træk. Den glatter helt utroligt meget ud. Og så A-vitamin eller Environs revivalmaske til om natten 🙂 Det kræver nogle gode olier og cremer, som jeg så fylder på om dagen.
  Hvis jeg føler min hud mangler fugt, aber jeg efter Eva K, som taler meget for koreansk lag-på-lag. Jeg pøser på m. masser af mists og gode emulsioner; gerne flere gange dagligt. Det er virkeligt noget, der ‘plumper’ huden, synes jeg.
  Se, man havde jo nogle alligevel, når man får tænkt sig om..?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. november 2018 kl. 09:49

   Kære Eva,

   Tak for din hilsen, og ja, der dukker jo lidt op, når man lige tænker over det. Og hvor er du effektiv. Det er altid interessant at høre, hvad andre gør og hvad der virker for dem (dig). Selv rører jeg jo aldrig syrer og såkaldt skrappere produkter. Jeg har det bedst med helt milde, blide produkter og masser af balance i huden.

   Men jeg deler absolut din hang til gode masker. Også til hænder og fødder. Og øjenmasker elsker jeg også (glæd dig til adventsboksen;)

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...