I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der er nogle virkelig cool svigermødre derude (og noget om gavekalendere)

Tak for al jeres boks-entusiasme. Trods flere hundrede ekstra beautybokse, en højere pris og dét faktum, at I rent faktisk ikke aner, hvad der er i den, så røg adventsboksen hurtigere end nogensinde før. Vi har skrevet os bag øret, at vi næste jul skal øge antallet endnu mere. Det kan være virkelig svært at gætte på forhånd, men I skal vide, at jeg er dybt taknemmelig for jeres tillid og lyst til at være med på alle mine skønhedsidéer. Jeg lover at leve op til det.

Jeg lover også, at de små film, vi lægger op alle søndage i advent kan inspirere, selv om du ikke nåede at få fingre i adventsboksen. Du har ganske sikkert små skønhedssager i gemmerne derhjemme og jeg byder også ind med nogle af mine generelle yndlingstips til at skabe ro omkring sig. Så se endelig med – med eller uden adventsboks. Vi lægger dem op på Youtube og smider selvfølgelig linket ud på vores forskellige platforme.

Og apropos adventskalender. Er du, som rigtig mange af jer er i øjeblikket, i gang med at lave små fine gavekalendere til veninder/søstre/mødre/kolleger/døtre/svigerdøtre (der er nogle virkelig cool svigermødre derude, kan vi skrive under på), så er disse lige nu er i høj gavekalenderkurs hos os. Måske det kan inspirere, hvis du mangler et par gaver eller idéer.

 1. De små og, hvis du spørger mig, fuldstændig uimodståelige lipscrubs fra økologiske Henné Organics. Udover at de er superfine, så sikrer de bløde, fine læber hele vinteren. Oven i købet fås de med forskellig smag – lavendel/mint, rose eller bær. Sidstnævnte er næsten som slik.
 2. Disse er virkelig populære lige nu. Vi taler en slags sheetmask blot til hænder eller fødder, altså henholdsvis en ‘strømpe’ eller ‘handske’ med cremekur i samt en neglefil og rosenpind. Det er disse små kits – Manicure Kit og Pedicure Kit – Kure Bazaar bruger, når du bestiller en tid på deres neglebar i Paris.
 3. Denne er et vintermust, ja i virkeligheden et must hele året. Little Miracle Rosehip Balm hjælper på alt lige fra tørre læber til tørre neglebånd (og albuer). Hybenkerneolien i balmen giver også glød til huden, og den er også perfekt til kinderne, hvis du cykler eller er meget ude i vintermånederne. Den kan også duppes på kindbenene som en naturlig highlighter.
 4. Sheetmasks til ansigtet – især er denne populær til tør vinterhud og kan bruges af alle.
 5. Denne neglelak sprøjter også (stadig) ud. Det er den perfekte ‘nude’ tone. Punktum.

Vi har lørdagsåbent hver lørdag fra 11-15, og vi pakker hjertens gerne ind. Det gør vi naturligvis også online.

8 Kommentarer

 • Svar
  Pernille
  17. november 2018 kl. 20:40

  Kære Charlotte.
  Jeg ville blot høre hvordan du bruger Vintners Daugther lige nu, og sammen men hvad…tak

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   18. november 2018 kl. 16:34

   Kære Pernille,

   Tak for din hilsen. Jeg bruger den både morgen og aften. Om aftenen renser jeg med Balm Balms Coconut Cleanser, mister med Amly Radiance Boost og kommer Vintner’s Daughter på, mens huden stadig er fugtig. Som regel bruger jeg den alene uden noget over.

   Om morgenen samme rens og mist, derefter Vintner’s Daughter. Jeg bruger MUTIs dagcreme over, men når det bliver frost og kulde, skifter jeg til MUTIs Night Cream Plus – om dagen. Det er en eminent vintercreme.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  18. november 2018 kl. 10:48

  Hej Charlotte. Har netop lige bestilt 3 advents gaver til mig selv fra familien fra shoppen ?jeg manglede kun gua sha en som jeg må tilføje nør den er på lager igen. Glemte at skrive i ordren om du vil pakke dem ind. ? Om der er mulighed for det? ? Kærlig hilsen Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   18. november 2018 kl. 16:37

   Hej Tanja,

   Tak for din hilsen, og dejligt at du fandt nogle fine sager til dig selv;) Gua Sha’en skulle meget gerne lande onsdag hos os. Skal vi satse på, at det lykkes og gemme forsendelsen af din pakke til torsdag? Hvis den kan vente? I så fald kan du blot bestille Gua Sha’en når den lander – til afhentning, dvs. uden porto – og så lægger vi den med i denne pakke?

   Lad os høre, hvad der passer dig bedst.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  18. november 2018 kl. 15:40

  Samtidig skal jeg lige høre dig om hvor ofte jeg bruger læbe serumet og læbe scrubben.. serummet skal vel være en del af hudpleje rutinen om aftenen inden jeg går i seng? Hvad gør du selv med de 2 produkter i din rutine. ? Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   18. november 2018 kl. 16:41

   … Åh, glæd dig til både lipscrub og serum. Det er de bedste sager. Læbescrubben bruger jeg efter behov, altså når jeg synes, at læberne begynder af føles tørre, eller hvis det har været en kold dag udenfor. Jeg bruger den om aftenen, inden jeg skal i seng, og kommer læbebalsam over (du kan også bruge læbeserummet over). Næste morgen vågner du med fine bløde læber. Nogle gange gør jeg det et par dage i træk, og ellers blot efter behov.

   Læbeserummet kan du med fordel inkludere i din faste rutine om aftenen. Rul blot rundt om læberne og lidt på selve læberne. Det skal trænge ind i løbet af cirka fem minutter, ellers har du brugt for meget (og det er der jo ingen grund til;). Jeg bruger også nogle gange mit på linjerne fra næsen ned mod munden.

   Rigtig god fornøjelse.

   xxCharlotte

  • Svar
   Tanja
   18. november 2018 kl. 19:11

   Hej Charlotte. Tak for svar:) I skal bare vente med at sende og så bestiller jeg gua sha så snart den er kommet. Jeg holder øje. Så skriver jeg bare i bemærkning at den skal med de andre ting også ikke? Håber i vil pakke tingene ind så jeg ikke fristes til at bruge de fine sager inden december nu når de er fra børnene og manden 🙂 Kh. Tanja

   • Svar
    Charlotte Torpegaard
    19. november 2018 kl. 11:07

    Hej Tanja,

    Det er så fint. Vi venter med at sende – og vi lover at pakke fint ind, så du slet ikke ved, hvad det er;)

    KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...