I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Derfor skal du hive din Gua Sha op af skuffen

Jeg ved det godt. Der er altid langt større motivation for at bruge diverse cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende remedier, når bikinisæsonen står for døren. Og guderne skal vide, at vi har sprøjtet Gua Sha’er ud til netop det formål hele sommersæsonen (nogle har sågar brugt vores fine Gua Sha to Go på stranden for ikke at spilde tiden)

Men Gua Sha’en er så langt mere end et cellulite-reducerende, flapperarme-mindskende remedie (selv om vi absolut ikke skal kimse af det). Så har du lagt din Gua Sha bagerst i skuffen, så er her en virkelig god grund til at hive den frem igen.

For nylig skrev min yogalærer Trine nemlig et indlæg på sin blog. Trine er meget inde i kinesisk medicin og flow, ikke mindst i forhold til årstiderne, og tilrettelægger altid sin undervisning i henhold til det. I indlægget skrev hun at den tid, vi er i nu, efteråret, er årstiden for at styrke vores grounding og lunge-chi, herunder huden som i kinesisk medicin anses som vores tredje lunge. Med efterårets køligere temperaturer pakker vi kroppen ind i mere tøj, spænder mere fordi det er koldt og på jobbet sidder de fleste af os ned mange timer af vores dag uden synderlig bevægelse. Allesammen faktorer der får cirkulationen af blod og chi til at stagnere.

Det kan du garanteret tydeligt mærke i kroppen.

Stagneret energi anses indenfor den kinesiske medicin som første skridt mod dårligdom. Derfor anbefales det, at vi strækker kroppen ud og bevæger os dagligt samt regelmæssigt stimulerer energiflowet gennem kroppen med, ta da, Gua Sha-massage. Det styrker immunforsvaret og holder kroppen sund og stærk – og sindet i balance. Og det bedste er, at du let kan gøre det selv.

Du masserer blot direkte på huden med den lille sorte sten, evt. med lidt olie, så den glider bedre på huden, og jeg lover dig, at det er din bedste ven efter en lang, stillesiddende arbejdsdag (vi har endda lavet den mere handy Gua Sha to Go, så du kan tage den med på job og bruge den i en pause eller når du har behov for ny energi i kroppen for ikke at tale om lange stillesiddende flyture, hvis dit job kræver at du rejser meget). Du vil øjeblikkeligt mærke, at du får ny energi til kroppen og til aftenen og hvem kan ikke bruge det i øjeblikket (lød det iklædt tæppe og tunge øjne fra sofaen).

Er du ikke allerede i gang med at Gua Sha’e, så finder du fluks vores Gua Sha to Go lige her. Du kan være i gang allerede i morgen.

Pariserinderne har i øvrigt også fundet ud af, hvad Gua Sha’en kan. Det skriver jeg mere om næste gang, du klikker ind. Jeg er nemlig slet ikke færdig med Paris endnu.

2 Kommentarer

 • Svar
  Jette
  16. oktober 2018 kl. 16:36

  Kære Charlotte
  Tusind tak for den tilsendte gua sha to go, som jeg fik to dage efter min bestilling. Dejligt og jeg glæder mig til at komme igang. Der var en lille sød, overskuelig brugsanvisning med i pakken, som jeg desværre er kommet til at smide ud sammen med emballagen ? er det muligt at få den på mail ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   24. oktober 2018 kl. 15:25

   Kære Jette,

   Mange tak for din hilsen, og undskyld sent svar. Jeg troede, at jeg havde svaret, men jeg må have glemt at lægge det ordentligt op.

   Vi finder sagtens ud af en ny brugsanvisning til dig. Send gerne en mail til hello@ilovebeauty.dk, så får vi det fluks på plads.

   Rigtig god fornøjelse med din Gua Sha.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...