I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der er allerede nogle af jer, der har spurgt til denne (nu er den her)

For en måned siden lagde vi et billede op på Instagram af en blomst lavet af skønhedsprodukter. Der var en rosenquartz-rulle, en læbestift, en eyeliner, en Amly Beauty Sleep, et par makeuppensler, og så var der en ganske særlig lille ting som vi slet ikke havde på hylderne endnu. Nemlig en lille pursespray af min I LOVE MY GARDEN-parfume. Den lå sådan lidt henslængt og vi tænkte ikke, at nogen ville opdage den. Men vi har klart de skarpeste læsere i landet, for det gjorde I og mange har spurgt ind til den.

Nu er den her. For om noget rimer jul og parfume på hinanden, og det fejrer vi (selvfølgelig) med en limited edition af min parfume. Det er en fin 15 ml Eau de Parfum Pursespray i æske. Så den også er helt perfekt til at give som gave.

Hvis du ikke kender I LOVE MY GARDEN, så er det min helt egen parfume som jeg lancerede i sommer. For man kan jo ikke ligge midt i Kongens Have i København, med de smukkeste træer og blomster overhovedet, og så ikke lade sig inspirere. Parfumører har ladet sig inspirere af haver i århundreder, men få har haft en oase midt i byen at lege med som vi har.

Og parfumen er netop essensen af Kongens Have med noter, du finder rundt omkring i haven. Der er klassiske parfumenoter som roser (selvfølgelig), lavendel og liljer, men der er også æbler fra æbletræerne, noter fra fyrretræerne og duften af våde kviste, når det lige har regnet.

Og så er der de lidt mere usædvanlige noter fra Kongens Køkkenhave, som du måske kender. Kongens Have var oprindeligt Christian IVs private lysthave, der supplerede hoffet med blomster, frugter og grøntsager. Kongens Køkkenhave, som du finder midt i haven, er en hyldest til det, og fra den har vi taget enebær, mynte, selleri og agurk blandt andet.

Det kan være svært at forestille sig, hvordan den dufter. Men jeg kan sige så meget, at den ikke dufter som noget andet, jeg er stødt på i parfumeverdenen. Og at alle, uden undtagelse, der har duftet til den, har spurgt, hvor man kan få fat i den henne. Det kan man hos os i pavillonen eller online her.

Vi har solgt rigtig mange parfumer allerede og det vil vi gerne fejre med denne særlige lille version. Hvis den er noget for dig og dine, så tøv ikke alt for længe. Vi har ikke uanede mængder af den.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...