I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Easy glider (den brune er tilbage på hylderne – go go)

Den blev udsolgt på et øjeblik; den brune eyeliner fra Westman Atelier. Det blev den verden over, for Westman havde forregnet sig og tænkt, at alle ville købe den sorte. Nu er den endelig tilbage på hylderne.

Men hvad er det, den kan?

The easiest pencil you´ll ever use.

Sådan beskriver Westman Atelier selv deres Eye Love You Eye Pencil og vi stemmer i. Det er vitterligt den nemmeste vi har prøvet.

Eye Love You Eye Pencil kan både skabe helt skarpe linjer og tones ud til et mere smokey look. Blyanten glider helt let over huden, så du får det flotteste og mest præcise resultat uden de store makeupfærdigheder; om du så foretrækker et helt enkelt look eller et mere dramatisk.

Som altid hos Westman Atelier er det de naturlige og plejende ingredienser, der gør hele forskellen. Eye Love You Eye Pencil indeholder jojobaolie og sheasmør, der skaber en cremet og fløjsblød formel som er utroligt nem at bruge.

Det betyder også, at den er yderst skånsom for den fine hud om øjnene, og at den sagtens kan bruges i øjets våde kant uden at irritere. Og at den, trods den gode holdbarhed, er nem at fjerne.

Den brune har en smuk, mørkebrun nuance, der klæder alle øjenfarver. Den skaber kontrast til blå og grønne øjne, og fremhæver brune øjne.

Desuden er farven perfekt til at tegne lidt ekstra fregner over næseryggen – ét af Gucci Westmans egne favorittricks til et solkysset look (det er også et meget yndet trick til at lave den så hypede Strawberry Makeup som kører overalt på de sociale medier lige nu).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...