I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tilføj jojobaolie til din rutine

For mange kan overgangen mellem sommer og efterår være lidt af en nyser for huden, der kan komme i ubalance eller på anden måde opføre sig anderledes end normalt. Det er der heldigvis råd for, og det kan være så let som at tilføje lidt jojobaolie til din rutine.

Jojobaolie er fyldt med skønhedsboostende vitaminer som A, E og D samt antioxidanter og gode fedtsyrer – og kan bruges til både hud, hår og læber.

Her er et par af vores favoritter til at inkorporere lidt jojobaolie:

  1. Spray den på med Lesse Regeneration Mist Barrier Restoring Mushrooms & Jojoba, der er eminent både i din rutine og til at have med i tasken til at give huden fugt og boost i løbet af dagen. Den reparerer, beroliger og toner hud og hudbarriere. Kan varmt anbefales.
  2. Tilføj den direkte på huden eller iblandet din creme med den gyldne Rowse Organic Jojoba Oil, der udover at balancere en hud i ubalance også virker nærende og beskyttende med sit høje indhold af E-vitamin.
  3. Brug den på hud, læber og albuer, tørre neglebånd og kinder og i hårspidserne med den veganske multibalm Vegan Face Balm som alle burde have i tasken og på natbordet.
  4. Brug den som maske med den fine Jojoba Pearls ansigtsmaske fra Odacité, der er lidt som at iføre sig blød cashemere-hud. Den er eminent til øjeblikkeligt at nære ansigt og hud, og den er også perfekt som en foryngelseskur til dine hænder.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...