I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvis nogen ved noget om trætte fødder, er det mig

Hele min redaktørtid på magasinerne (og det var trods alt 14 år) gik jeg i høje stiletter. Meget høje. Ofte 12-13 cm (hey, Louboutins storhedstid). Til modeuger i Paris og New York, til presselanceringer i London og Milano, og ofte også til dagligt. Det krævede sine tricks.

I dag er jeg kommet en del længere ned mod jorden, men benytter mig stadig af de gode, og helt basale, tricks for sunde fødder. For det er dem, der skal bære dig gennem livet, uanset højden på dine sko.

Så vær sød at tage dig ordentligt af dem, ikk.

Så let er det:

  1. Et velgørende fodbad i blot få minutter giver en afspændende fornemmelse fra tåspidser og helt ud i kroppen. Vandet skal helst være mere varmt end lunkent og gerne tilsat en lille håndfuld af dit yndlingsbadesalt (jeg elsker dette som et lille ritual om aftenen, der samtidig giver mig ro og bedre søvn). Afslut gerne med at risle koldt vand over fødderne. Det lindrer eventuelle hævelser og sætter gang i cirkulationen i fødderne
  2. Og så er jeg blevet fuldstændig afhængig af den nye Intensive Hand & Foot Balm fra Odacité, der giver de blødeste fødder overnight. Den er formuleret med sheasmør, olivenolie og udglattende AHA, der automatisk fjerner hård hud de steder, det typisk sætter sig (hæle og indersiden af forfoden). Prøv den. Vitterlig.
  3. Rul dine fødder over en tennisbold eller anden bold, så du rammer alle zonerne under fødderne. Har du bolde i forskellige størrelser, så brug også tæer og fødder til at samle dem op (det hjælper mod knyster og giver fleksible, sunde fødder)

Og tilføj gerne Kure Bazaars professionelle Pedicure Kit indimellem på samme måde som du ville bruge en maske til dit ansigt. Det er – næsten – lige så godt som en tur til pedicure.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...