I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi har forhørt os, snaget og fået fingre i disse hemmelige tips

Jeg tænker, at vi lige skal runde de røde løbere, Hollywoodstjernerne og deres skønhedstrends af med et par håndgribelige tips fra stjernerne (og deres makeupartister/hårartister). Vi har forhørt os, snaget og fået fingre i et par af deres hemmelige tips og – surprise – de er vilde med nogle de samme produkter som jeg.

Vil du vide hvilke? De kommer her:

  1. Smukke Jessica Alba er vild med Kure Bazaar Paris (det er igen hemmelighed, at hun er en non-toxic-beauty kind of girl). Til Oscar-uddelingen supplerede hun sin smukke sorte kjole med en nude neglelak, nemlig denne, der også er en af mine absolutte nude-favoritter.
  2. Mindst lige så smukke Natalie Portman sværger til et ganske særligt hårprodukt, nemlig dette. Det deler hun i øvrigt med Kate Winslet, Penelope Cruz, Diane Kruger og Naomi Campbell, der også betrådte den røde løber.
  3. Og så er der Reese Witherspoon, der får sine smukke rosenkinder fra det samme produkt, som jeg får mine rosenkinder fra, nemlig dette. Prikken over i’et bliver sat med dette.
  4. Forleden afslørede jeg, at den glød, du så på den røde løber i rigtig mange tilfælde kom fra en ganske særlig og yderst prisbelønnet ansigtsolie. Vi taler Jennifer Lopez, Naomi Watts, Gwyneth Paltrow, Hilary Rhoda, Tracee Ellis Roos, Priyanka Chopra og Alicia Keys for blot at nævne nogle af dem. Det er selvfølgelig denne, vi taler om.
  5. Og så skulle jeg måske lige nævne Irina Shayk (jo, det er Bradley Coopers hustru) og denne her. Det var i øvrigt en af de største trends overhovedet på den røde løber.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...