I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det sidste Oscar herfra, det lover jeg

For vi har nemlig opsnappet en ting mere. Nemlig at en af vores yndlingsparfumer lå i den eksklusive goodiebag som Hollywoodstjernerne får med sig hjem fra Oscar-uddelingen (OG den lå også i goodiebagen til Golden Globes for nylig for at det ikke skal være løgn).

Det er der en grund til. Det er nemlig Hollywoods best kept perfume secret – en lille håndlavet parfumeolie i en fin lille roll-on-flakon som ligger i alle de førende skønhedsredaktørers og berømtheders håndtasker.

Susan d’Owens skabte oprindeligt parfumeolien til sig selv, men gav – efter meget pres – det prestigefulde Fred Segal Apothia i Los Angeles lov til at sælge den og pludselig var den på håndleddet af Madonna, Sigourney Weaver, Vogue, Jen Atkins, Ashlee Simpson – ja, you name it – og Fred Segal rapporterede, at de solgte mere end 100 om dagen efter at en berømt amerikansk skuespillerinde offentligt erklærede, at ‘Child Perfume Oil sends men wild’. The rest is history, men Susan d’Owens holdt lidt igen med sin dyrebare parfume, så den stadig er lidt af en hemmelighed.

Så har du aldrig hørt om Child før, så er der en grund til det. De, der har fundet den og bruger den, er kendt for at fjerne etiketten og holde den hemmelig, så de kan have den for sig selv. Det gjorde jeg også i mange år, indtil jeg tænkte, at det var tid til at dele den med jer (jeg ved jo, at I ikke siger det til nogen …). Og ingen har nævnt noget om, at den var at finde i Hollywood-stjernernes goodiebags. Før nu.

Nysgerrig? Læs mere her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...