I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Think pink, sagde Diana Vreeland altid. Nu er det tid igen

Der var flere trends på den røde Oscar-løber forleden. Sølvrober var en af dem, Audrey Hepburn-diamanter en anden. Nude læber sås allevegne (this is the one) mod de normalt altid klassiske røde læber og så var der farven pink. Alle fra Helen Mirren til Julia Roberts trådte frem iført pink kjoler i alskens former og afarter, og amerikanske stylingguruer har udråbt den pink farve som Oscar-uddelingens mest overraskende.

Den er nu ikke så overraskende, når det kommer til dine skønhedshylder. Her har den huseret siden slutningen af sidste år og det bliver kun endnu mere. Så er du ikke klar til at iføre de helt store pink rober, så kan du sagtens være med på trenden alligevel.

Det er især to ting, du skal inkludere i din skønhedsgarderobe (eller finde frem fra gemmerne), hvis du vil være med på de pink noder – en smuk pink læbestift (jo, det er den nye rød og virkelig fin med en smuk hud, definerede bryn og masser af mascara. Den kan også duppes på, hvis du ikke vil have full on) og en hot pink neglelak. Lancôme, Dior, YSL og Chanel lancerer alle hot pink til neglene lige om lidt. Vi har, som vanligt, taget forskud på tendensen hos os og det kan vi jo kun være glade for, når vi kigger på Oscar-tendenserne, men allermest var det, fordi vi trængte til lidt farve efter en lang grå vinterperiode.

Fabulous hedder den, og den er faktisk ret, ja … fabulous.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...