I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tak for den fine anbefaling til Alt for Damerne

Jeg har netop været nede efter det nye Alt for Damerne. Jeg var nemlig blevet hvisket i øret, at mit lille skønhedsunivers er med i deres særlige Beauty-tillæg i denne uge. Og ganske rigtigt, lige dér på side 82 toner jeg frem med både pavillon, jaderulle, anbefaling og Paris-guide. Tusind tak for de fine ord, Alt for Damerne.

Til nye læsere (og til alle jer trofaste, der måtte have misset den) er her et direkte link til min Paris-guide, som anbefales i artiklen. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker Paris og fik sågar min familie til at køre adskillige hundrede kilometer længere end planlagt i sommerferien, fordi jeg gerne ville holde fødselsdag i Paris (vi var egentlig på vej til Italien, da jeg fik den fikse idé at spise fødselsdagskage på den nye hypede café Citron – og jo, kagen var det hele værd).

Vidste du i øvrigt, at min skønhedspavillon netop er inspireret af Paris?

Pavillonerne blev skabt med inspiration fra boderne og menneskemylderet ved de små boglader på Pont-Neuf, hvor den danske stadsbygmester Peter Meyn netop havde været nede. I 1806 stod de fine franske pavilloner færdige, herunder min, der ligger i Kronprinsessegade 23, og kager og strømper var noget af det første københavnerne kunne købe.

I dag er det et nøje kurateret udvalg af mine yndlingsskønhedsprodukter, der pryder hylderne, herunder selvfølgelig en række chikke parisermærker som Kure Bazaar, Ruhaku og David Mallett, men også parfumerne fra et af verdens største modeikoner, Diana Vreeland, der altid sagde:

The first thing to do, my love, is arrange to be born in Paris. After that everything follows quite naturally.

Jeg synes selv, at jeg dagligt befinder mig en lille smule i Paris – blot i Kongens Have.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...