I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Your gut is not like Vegas (what happens in the gut, doesn’t stay in the gut)

Jeg har netop læst et interessant indlæg. Om hvordan vores mave og tarmsystem har indflydelse på hele vores sundhed og tilstand. Og på vores hud, ej at forglemme. Vi ordinerer gerne vores fermenterede teer til alle med hududfordringer, og jeg har mange gange talt og skrevet om mælkesyrebakterier og vigtigheden af balance. Men vidste du at der er en direkte forbindelse mellem din mave og dit humør?

Jo, din mave producerer 90% af kroppens seretonin, der forbindes med veltilpashed, glæde og lykke. Mangel på seretonin forbindes med depression. Det betyder at når din mave er utilfreds, er der meget stor sandsynlighed for at du også er det. Studiet viste endda hvordan børn med bekymrede maver, ofte oplever at det manifesterer sig som angst og IBS som voksne.

Alle sygdomme stammer fra maven, sagde Hippocrates (det gælder i øvrigt også hudsygdomme), så sørg for at holde denne dyrebare bakteriehave i balance. Jeg kan varmt anbefale at drikke blot 3 kopper af vores fermenterede milde urteteer dagligt. Det får dig til at føle dig let i kroppen, holder din mave i form (og flad!) og ditto med din hud – og så er der også, jf. ovenfor, en vis chance for at mindske risikoen for vinterdepression.

Min egen favorit er denne. Den minder mig nemlig samtidig om at trække vejret – helt ned i maven. Win-win.

Vigtig note: Vi har fået et par spørgsmål om teposen i vores fermenterede teer, da der har været en del snak om netop teposer på det seneste i nyhederne. Du kan være helt rolig. Teposen er lavet af certificeret non-GMO og bionedbrydelig stivelse fra sukkerrør.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...