I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Salvie kan også en masse andet

Forleden nævnte jeg salvie i forbindelse med hedeture og overgangsalder, hvor den fine krydderurt siges at have en god indvirkning (drik salviete dagligt, enten med frisk salvie eller tørret, eller tag det som dråber).
Men salvie kan også en masse andet.
Vidste du fx, at salvie siges at have en eminent evne til at hjælpe dig med at trække fokus væk fra hovedet og ned i kroppen?
Tænker du lidt for meget over tingene eller har du svært ved at give slip på arbejdet, selv om det er weekend eller ferie (guilty as charged), så drik te af salvie eller snup et karbad eller et fodbad med ren salvie eller med badesalt eller badeolie med salvie.
Jeg har en stor salviebusk i sommerhuset (det er efterhånden det eneste i haven, der får lov at vokse uden at snegle, fugle eller hjorte æder det) og bruger flittigt af den, når jeg er her. Salvie er også antibakterielt ift. fx ondt i halsen og bruges ofte i naturlig tandpasta.
Nå ja, så er salvie også virkelig godt i italienske pastaretter.
Og så lige et apropos til badesalte og badeolier med velgørende planter og urter. Så har vi noget virkelig fint på trapperne. Så hold dig endelig til, hvis du – ligesom os – er forfalden til den slags.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...