I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Kig gerne forbi os i Kongens Have

Husk at vi stadig holder åbent i juli måned i skønhedspavillonen, hvis du mangler ansigtsmasker, shampoobarer, værtindegaver eller Vintner’s Daughter i din ferie (gå aldrig ned på Vintner’s Daughter). Sara og Sofie står klar til at hjælpe jer både i pavillonen og med at pakke alle jeres fine ordrer, så I stadig kan få dem fra dag til dag som I plejer. I kan naturligvis også afhente ordrer i pavillonen i hele juli.

Online har vi selvfølgelig åbent 24/7 som altid, mens juli-åbningstiderne i skønhedspavillonen er som følger:

Mandag til fredag 12-16 og lørdag 11-15

Skriv dig dem endelig bag øret, så du ikke går forgæves. Og passer de ikke helt til din sommer, sender vi hellere end gerne til sommerhuse og hvor du ellers måtte befinde dig rundt omkring i landet.

Vi har opdateret vores åbningstider på alle platforme, så du let kan finde dem, hvis du har brug for eller lyst til at lægge vejen forbi os i Kongens Have i juli.

PS: Sofie er vores nye sommerafløser og Sara sidder til daglig hovedsageligt med strategiske opgaver hos os. De kan hjælpe dig med langt det meste i skønhedspavillonen, men har du skønhedsspørgsmål af de mere indgående af slagsen, er du velkommen til at skrive til mig på chatten eller via vores onlinevejledning her. De næste tre dage er jeg online på chatten fra 10-11 og når du mig ikke dér, så skriver du blot dit spørgsmål derinde og så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...