I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi lægger en maske med i pakken

Det danske vejr er … maskevejr. I al fald lige nu, hvor vores ansigtsmasker bliver revet ned af hylderne og taget med i sommerhus, på camping, glamping og hotel. For når strandvejret lader vente på sig, kan en omgang hjemmespa være rigtig god adspredelse for små og store.

Vores fine rosen-gommage-maske (jo, det er pariserindernes yndlings) er i høj kurs i den henseende (og denne er jo altid et hit), men lidt lettere er det jo at medbringe de fine sheetmasks, der intet fylder i kufferter og tasker, og kan smides ud, når du er færdig med dem. Samtidig er det lidt som da man var barn og købte blandet slik – nu køber vi blandede masker. De indbyder ligesom til det, ikk.

Hvis du aldrig har prøvet en sheetmask, så er det de dér helt tynde gazemasker med hul til øjne, næse og mund, og proppet med gode ingredienser som du lægger på ansigtet i 20 minutter (eller længere, hvis du har tid), og hvor du samtidig får et godt grin, når du sidder sammen med andre, fordi du lidt ligner et spøgelse med den på (er du alene, så undlad at åbne for nogen).

Vi vil gerne fremme hjemmespa-følelsen denne sommer (vi synes at alle fortjener det) og lægger en sheetmaske med som gave i alle onlineordrer i dag og i morgen (onsdag og torsdag). Du lægger blot din ordre på dine yndlingsprodukter og så lægger vi automatisk masken med i pakken til dig.

4 Kommentarer

 • Svar
  Hanne Kærgaard Nielsen
  16. juli 2020 kl. 11:40

  Jeg kan se at ‘I love my skin’ parfumen koster 0 kr.!! Det står der her på forsiden af hjemmesiden, hvor jeg kigger. Jeg er selvfølgelig med på at det må være taskestørrelsen. Da jeg står og skal bestille noget andet (neglelak etc.) vil jeg gerne have parfumen med. Hvordan gør jeg?
  Vh Hanne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   16. juli 2020 kl. 11:44

   Kære Hanne

   Tak for din hilsen. Parfumen koster desværre ikke 0 kr. – den store størrelse koster 600 kr. og taskestørrelsen 295 kr.

   Mange hilsner Charlotte

 • Svar
  Hanne Kærgaard Nielsen
  16. juli 2020 kl. 12:03

  Helt ok (smiley). Er det muligt at få en lille prøve med på parfumen, når jeg bestiller neglelakker, ville jeg blive rigtig glad for det. Vh Hanne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. juli 2020 kl. 12:06

  Hej igen Hanne

  Du er altid mere end velkommen til at skrive at du ønsker en prøve med, når du lægger ordrer. Du skriver det blot i ordrekommentarerne (dér hvor vi spørger om der er andet vi kan hjælpe med). Så sender vi altid gerne med, når vi har.

  De bedste hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...