I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Meditation i tasken

Forleden var Alt for Damerne forbi hjemme hos mig for at kigge i mit klæde- og skønhedsskab (det kommer i bladet her senere på sommeren).

Et af spørgsmålene jeg fik var hvad jeg altid har med mig i tasken. Foruden håndsprit, lipbalm, snacks og airpods går jeg aldrig ud uden Amlys Essential Oil Blends, der holder mig kørende, når jeg har brug for et boost eller nyt fokus på en travl dag.

Jeg har altid brugt dufte til at skabe en særlig stemning omkring mig. Med i tasken har jeg derfor altid de små flasker med med essentielle olier med forskellige virkninger på krop og sjæl. Dem stikker jeg næsen i i ny og næ, og med det samme føler jeg at mit åndedræt bliver roligere, mit hoved klares og jeg føler mig bedre tilpas i min krop uanset hvad der ellers foregår omkring mig.

Vi bruger dem også i skønhedspavillonen, og nærmest alle, der kommer ind, kommenterer på den dejlige duft. Hjemme kommer jeg dem i karbadet, på krystaller, drypper lidt på yogamåtten eller i et vandbad som jeg vrider min muslinklud op i inden jeg renser mit ansigt.

Det er sådan jeg får mine små meditative øjeblikke i løbet af en dag. Måske kan du også få glæde af nogle af dem i dit eget.

Læs mere om hvordan hvor jeg bruger dem her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...