I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En pinsegave til alle der har været længe oppe

Har du været oppe hele natten for at se pinsesolen danse? Og er du nu – oh ak og ve – på vej på hovedet i seng uden at rense huden?

Det går jo ikke.

Så vi smider fluks den fineste mini-version af vores Little Miracle Cleanser med i kurven i dag*, så du altid har den lige ved hånden. Pinsesol eller ej.

Little Miracle Cleanser er baseret på rosehip, eller hybenkerneolie som det hedder på dansk, der er en yderst eftertragtet og populær olie, ikke mindst efter den australske Victoria’s Secret-topmodel Miranda Kerr afslørede, at hun altid bruger det om natten. Hun er berømt for sin fantastiske glød og med det smukke genskin, som i mine øjne, kendetegner en sund hud.

Når det kommer til rosehip er vores Little Miracle Rosehip Serum fra Balm Balm en af vores absolutte bestsellers og det forstår vi godt. Den giver fugt, næring og glød, er 100% økologisk og absolut rimelig i pris.

For nylig fik den følgeskab af den fine Little Miracle Cleanser med den samme base af jojobaolie, hjulkrone (pariserindernes uundværlige) og et touch af frankincense, rosengeranium, enebær og mandarin til at sætte prikken over i’et.

Tilføjer du Balm Balms uundværlige muslinsklud er det næsten som at være på spa.

 

*Tilbuddet gælder ved alle ordrer over 499 kr. og sålænge lager haves. Den fine Cleanser bliver automatisk tilføjet din kurv, så du tydeligt kan se at den er med. Bliver den ikke tilføjet ved køb over 499 kr. er det fordi den er udsolgt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...