I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg har dem altid med mig i tasken

Det var efter et møde i London med Geraldine Howard at det blev en fast rutine for mig. Geraldine var grundlægger af mærket Aromatheraphy Associates som i flere år var min favorit i den henseende. Jeg skriver ‘var’, for desværre døde Geraldine af kræft for et par år siden og mærket har ikke været det samme siden.

Hun var udsøgt til aromaterapeutiske dufte og siden har jeg ledt efter de små aromaterapi-flasker som Geraldine lærte mig at bruge, hos andre mærker, og jeg har været rundt om Tata Harper, Aveda og en række andre, uden helt at få samme oplevelse og resultat.

Da jeg besøgte Kerry og Lisa hos Amly Botanicals for et års tid siden – det var dengang med picnic og overnatning i cirkusvogn på deres fantastiske biodynamiske eng, hvor også deres produkter stammer fra – nævnte de at de arbejdede på små flasker med essentielle olier med forskellige virkninger på krop og sjæl. Præcis som jeg var så glad for fra Geraldine i sin tid.

Nu er de landet på vores hylder og jeg er allerede afhængig.

Jeg bruger dem i karbadet, på krystaller, drypper lidt på yogamåtten eller i et vandbad som jeg vrider min muslinklud op i. Jeg kommer også et par dråber i Amlys nye Cocoon Body Oil, der netop er uden duft, så du kan skabe præcis den stemning, du mest har brug for.

Men allermest har jeg dem med mig i tasken eller stående foran mig og stikker næsen i dem i ny og næ, og med det samme føler jeg at mit åndedræt bliver roligere, min hoved klares og jeg føler mig bedre tilpas i min krop uanset hvad der ellers foregår omkring mig.

Lyder det (også) som noget for dig? Der er 4 forskellige Pure Oil Blends som du kan se lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...