I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Læs med hvis du er Vintner’s fan (virkelig)

Mit første møde med Vintner’s Daughter var i sommeren 2016, hvor jeg fik den anbefalet og leveret til mit sommerhus. Den var på ingen måde hypet dengang som den er i dag, men jeg var solgt.

Da jeg havde brugt den en uge, mødte jeg April Gargiulo, der er den virkelig cool kvinde bag Vintner’s Daughter.

Hun var på ferie i Danmark med sin familie og jeg viste hende min lille skønhedspavillon i Kongens Have, der stod helt tom, kun med farveprøver på væggene og masser af idéer på tegnebrættet. Alligevel forstod hun præcis hvor jeg var ligesom jeg forstod præcis hvor hun var, og vi har siden talt en del om dengang vi begge stod helt alene i den spæde start af vores firmaer med alt foran os (inklusive virkelig meget arbejde).

The rest is history om man så må sige.

Jeg har brugt Vintner’s Daughter lige siden – 4-6 dråber hver eneste dag – og udover gløden, fugten og den smukke, bløde hud, man får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder. Jeg har også fralagt mig behovet for en del andre produkter, så det må nærmest betegnes som en lille hudpleje-diæt, hvad der passer mig virkelig godt.

Men tilbage til hylderne. For jeg vil skynde mig at komme med en besked om, at mit (og virkelig mange af jeres) absolutte yndlingsproduct stiger den 1. januar, og det er jo aldrig populært. Men reelt fair nok. Vintner’s Daughter har holdt den samme pris på Active Botanical Serum, siden vi satte den på hylderne for snart 6 år siden. Det er ganske uhørt i branchen, skulle jeg hilse og sige.

Så lad mig bare sige det som det er.

Hvis du er ved at være i bund med din Vintner’s Daughter Active Botanical Serum, så kan det betale sig at købe en ny nu og her. Den stiger til 1.565 kr. fra 1. januar, og selv det rent faktisk kun svarer til en stigning på cirka en krone om dagen, så er det også en slags penge, der absolut er værd at tage med.

Køb din Vintner’s Daughter Active Botanical Serum til nuværende pris her<< (frem til 1. januar)

PS: Essencen stiger ikke, kun serum.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...