I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dæk op med hjertet

Jeg har skrevet masser af gange om den helt særligt fine eng i East Sussex, hvor Amly Botanicals holder til. Om de biodynamiske planter og om kilden, der løber langt nede under engen, med sine særligt rensende og revitaliserende evne. Om den bedste kop te, jeg nogensinde har fået, fordi vandet er så rent og særligt.

Om, hvordan jeg har haft fornøjelsen af at være inviteret til picnic og overnatning på engen, hvor man sover i de fineste shelters eller cirkusvogne. Og om katten, der tror den er en hund, og går tur med dig, hver gang du bevæger dig rundt på den kæmpestore eng.

Dér på engen bor Lisa, den ene halvdel af Amly Botanicals, med sin familie i det smukkeste gamle hus, og alt her vidner om det særlige forhold, de har til engen og naturen.

Det gælder selvfølgelig også julebordet, der er dækket med vinterblomster fra engen – og med Hearten, der er en af mærkets fine Essential Oil Blends, dryppet på de tilhørende krystaller, så den hjertevarme duft spredes på bedste og mest naturlige vis.

Det tip snuppede jeg fluks.

Man kan ikke få for meget hjertevarme i disse dage.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...