I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi har lukket i pavillonen mellem jul og nytår (men du skal selvfølgelig ikke snydes for et nytårskit)

Well, selv om nytårsaften i år måske nok bliver lidt mindre højtråbende, menneskefyldt og ja, fyldigt, så betyder det jo ikke, at det ikke kan blive en dejlig én af slagsen (hey, blot dét at sige farvel til 2021 er om noget en fest i sig selv).

Om du skal nyde aftenen med familien, med gode venner eller blot i sofaen med dig selv, din kæreste eller din hund, så skal der kastes lidt glitter over årets sidste aften.

Vi har samlet vores absolut uundværlige nytårs-yndlingskit, der holder uanset din aften. Om den er med champagne, kimono og rødt på læberne i sofaen. Eller med glitterlak, silkepyjamas og et par veninder. Vælger du at blive i dynerne, så gør det med stil, stiletter og kultduftende bodycreme på huden. Velduftende håndsprit er obligatorisk.

Det fine Happy New Year Kit har en værdi af 900 kr., men koster langt mindre og du kan se, alt hvad det indeholder her<< (vi kan afsløre at der både er noget til kinder, læber, øjenlåg, hud, duft, negle, hænder – og lidt til det overskydende, du ikke behøver).

Og husk så at skulle der være lidt champagne tilbage, når du vågner i 2022, så er det et godt gammelt trick til blankt hår. Alkoholen lukker hårstråene, så kom du blot resten i håret.

Vi holder traditionen tro lukket i skønhedspavillonen mellem jul og nytår, men online har vi åbent 24/7 og sender dag til dag alle hverdage i perioden, så bestil roligt dit nytårskit og hvad du måtte mangle til dagene.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...