I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jo, det er stadig et tabu

Jeg vidste godt at Kenzan-børsten ville falde i smag hos mange af jer. Men havde måske ikke regnet med at I ville nærmest tømme vores lager på få dage (vi har bestilt flere, der lander i næste uge, så ingen skal gå forgæves). 

Faste læsere vil vide, at jeg har beskæftiget mig en del med kvinder og hårtab gennem tiden. Jeg synes at det er mere end vigtigt at være med til at sætte fokus på det faktum, at du ikke er alene, hvis du pludselig oplever at fælde mere end godt er, at dit hår bliver tyndere og mere glansløst – og, ikke mindst, at du rent faktisk kan gøre noget ved det. 

Faktum er, at 50% af alle kvinder lider af reelt hårtab i løbet af deres liv, og i takt med at vi lever et stadig mere stresset liv, stiger det tal desværre. Men også kost, alder og hormonelle forandringer som overgangsalder og graviditet (ammehår, anyone?) er medvirkende til at flere kvinder taber håret end nogensinde før (skriv dig også bag øret, at visse stylingprodukter kan være dit hårs værste fjende, fordi de tilstopper din hovedbund).

Det er netop dette, vi har ramt lige ned i med Kenzan-børsten, der ikke er hverken hokus-pokus eller lover guld og grønne skove, men ren og skær fornuft og logik. Spørger du alle håreksperter, er korrekt massage af hovedbunden en af de vigtigste veje til mere, bedre og sundere hår.

Og jeg kan kun sige, at jeg dagligt glæder mig over alle de små hår, der pibler frem i mine tindinger.

Læs mere om Kenzan-børsten her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...