I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

It’s back (endelig)

Dette er blot en høflig servicemeddelelse. Yndlingsblushen er tilbage på hylderne – endelig – efter at have været i restordre gennem længere tid. Det er tydeligvis ikke kun mig, der elsker den.

Og ja, jeg har skrevet utallige linjer om min yndlings-cremeblush Sun Touched og jeg gør det gerne her også. For uanset årstid og hudtype leverer den altid dér smukke solglød, som havde du siddet i solen ved Rivieraen og nydt et glas rosé med din bedste veninde. Dup blot lidt på kinderne lige dér, hvor de buler ud, når du smiler, og fortsæt duppet op langs kindbenene.

Suntouched har en fast plads på mine kinder og i min makeuppung, og nu har den også – igen – en fast plads på hylderne herinde.

Grab it before it’s gone<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...