I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg tror der er magi i luften

En af mine absolutte yndlingsbutikker i Paris var en lille og meget gammel spilledåsebutik i den bagerste ende af Les Jardins de Palais Royal. Butikken var mindre end halv størrelse af vores skønhedspavillon (det er småt kan jeg afsløre for jer, der endnu ikke har besøgt os) og fyldt fra gulv til loft med de fineste spilledåser af alverdens slags.

Jeg har altid elsket spilledåser. Fra de helt små simple metalversioner, der spiller Mozart, til den luksusversion, jeg en gang modtog i gave fra Chanel i anledning af lanceringen af en ny parfume. Når man åbnede den hvide lakæske med Chanel-logo og trak den op, lød de fineste toner, mens en lille ballerina dansede til musikken.

Jeg har den stadig. Sammen med alle de andre spilledåser, jeg er faldet for gennem tiden. Den fra Gucci-butikken i Firenze, dem fra jeg var barn og alle dem, jeg har slæbt med hjem fra den lille butik i Palais Royal.

Så man kan vel nærmest sige, at det lå i kortene.

Vi har nemlig fået håndlavet den fineste spilledåse med vores eget blomsterprint som du eksklusivt får med som gave, når du køber vores I LOVE MY GARDEN-parfume (så længe lager haves). Spilledåsen spiller La Vie en Rose (but of course) og printet er håndtegnet af Helene Blanche.

Det ser ud til at mange af jer er lige så betagede af spilledåser (og parfumer) som jeg, for vi har kun meget få af dem tilbage. Så har du gået og drømt om parfumen, er det nu, du skal slå til.

Find de sidste spilledåser som gave med parfumen her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...