I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Alt for Damerne har også opdaget denne fine sag

Vores fine Gettou-ansigtsolie fra japanske Ruhaku blev for nylig anbefalet i Alt for Damerne. Med forlov, så kan vi faktisk godt forstå det. Det er nemlig ikke en hvilken som helst olie. Og Gettou er ikke en hvilken som helst plante. Japanerne både spiser den, drikker den og smører den på huden. Læs blot videre og hør hvad den kan.

Alt omkring Ruhaku er fint. Det lille japanske ritual, der følger med. Ecocert-certificeringen. Designet. Duften. Enkeltheden. Men helt unikt ved Ruhaku er, at serien er udviklet på den japanske ø Okinawa, som udover at være kendt for sit krystalblå hav og smukke grønne natur, også er berømt for sine indbyggeres lange og ikke mindst sunde levetid. Og for deres hud som er ungdommelig langt op i årene.

En række studier viser, at det især kan tilskrives Gettou, en urt, der vokser i kraftigt sollys og stærke vindforhold i Okinawa og traditionelt er brugt af japanerne for dens beskyttende, anti-aging og helbredende egenskaber. Det er i disse omgivelser, at den udvikler denne unikke evne til at virke både solskade-reparerende og som en naturlig SPF til huden.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du kan smide solcremen på porten, men at din hud er ekstragodt beskyttet og styrket i solen. Har du tendens til solskader som pigmentforandringer fx, kan det være en rigtig god investering af beskytte huden i flere lag. Moderne solpleje kommer nemlig fra flere kanter.

Og lige om lidt er det forår, hvor solens stråler altid overrasker med deres styrke.

Læs mere om Ruhaku-serien her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...