I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Disse farver skal på fingrene nu

Det kan godt være at vejret ikke helt arter sig, men kalenderen siger forår fra i dag, og det fejrer vi med nye forårslakker på hylderne (og ja, hvis du gerne vil bruge neglelak, når du er gravid og ammer, så er det klart disse, jeg ville vælge. De er 90% naturlige, lavet af hvede og kartofler (jo, de er) og 10-free, dvs. uden de 10 værste neglelaksyndere. Det er der ikke mange andre lakker, der kan prale af).

Men det var farverne, vi kom fra.

Det er nemlig ikke tilfældigt, når skønhedsfirmaerne vælger hvilke farver, der skal på hylderne fra sæson til sæson. Farver har fået en langt større betydning og symbolik de seneste år end tidligere, hvor det ofte allermest handlede om at de var så aparte eller iøjnefaldende som muligt.

Forårets største farver handler om noget helt andet. Natur. Ro. Optimisme. Og skønhed. For de er virkelig smukke, både hver for sig og sammen.

At præcis disse fire pasteller samtidig føres an af nogle af tidens største Hollywoodstjerner, der gerne flasher dem både privat og på den røde løber, sætter kun en ekstra streg under tendensen.

Få fingre i dem her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...