I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Glow Glow Quick Quick Glow

Der er modeuge i København i denne uge, og selv om jeg kun har skålet til få shows, så kan jeg allerede nu med usvigelig sikkerhed afsløre, at sæsonens største trend er … glød.

Eller glow som det hedder på modeugesprog.

Det er right up my alley, for er der noget, der udstråler skønhed i min verden, så er det glød. Den dér særlige udstråling i huden, som kommer af smil, kærlighed, sommerferie og taknemmelighed. Og som nogle gange kan have glæde af en hjælpende hånd. Et tilskud af de rigtige vitaminer, et par dråber af den bedste ansigtsolie og et strejf af bronzer, der forlænger sommerferien langt ind i efteråret.

Er der én, der kan få gløden frem i huden, er det makeupartist Kirsten Kjær Weis. Jeg har kendt – og arbejdet med – Kirsten lige siden jeg var skønhedsredaktør på magasinet Eurowoman og har altid været fan af hendes særlige evne til at skabe den dér naturligt smukke glød som vi allesammen stræber efter. Det deler jeg i øvrigt med en lang række andre, lige fra Harper’s Bazaar og Angelina Jolie til PJ Harvey. Gwyneth Paltrow er også fan.

Og ja, jeg har skrevet utallige linjer om min yndlings-cremeblush Sun Touched og jeg gør det gerne her også. For uanset årstid og hudtype leverer den altid dér smukke glød, som havde du siddet i solen ved Rivieraen og nydt et glas rosé. Dup blot lidt på kinderne lige dér, hvor de buler ud, når du smiler.

Nu har Kirsten lanceret en lille glow-kollektion med de fineste bronzere og en eyeliner, der med garanti skaber glød til dine (trætte) øjne.

I den anledning (og fordi det er modeuge) kommer Kirsten ind til os i den lille skønhedspavillon på lørdag og deler ud af sine tips. De personlige konsultationer med Kirsten er revet væk (hvis du vil have besked om disse ting inden alle andre, så skriv dig fluks på vores nyhedsbrev her), men du er mere end velkommen til at kigge forbi og opsnappe et par tips, prøve den nye Bright-liner (you won’t regret) og få lidt glød på kinderne.

Vi er her alle til at hjælpe, og så serverer vi selvfølgelig modeugens mest glødende forfriskning og lidt sødt til ganen.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  7. august 2019 kl. 18:54

  Absolutte yndlings blush fra første gang jeg købte den hos dig Charlotte i pavillonen og her år efter elsker jeg stadig farven og tror ærligt aldrig jeg kommer til at bruge andre end denne. Den fungerer nemlig lige godt sommer og vinter. Så skønt. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   11. august 2019 kl. 22:54

   Kære Tanja,

   Hvor dejligt at høre, og det er nemlig verdens bedste blush. Tak fordi du skrev (og tjek også den nye Bright-liner ved lejlighed, nu vi taler yndlingsprodukter;)

   xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...