I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Slut dig til os lige her

Mit crush på Instagram Stories er ikke blevet mindre. Jeg elsker den kontakt, vi har med hinanden derinde, og jeres små kommentarer og tilbagemeldinger. Misforstå mig ret, jeg elsker ord og at skrive længere indlæg, som jeg gør herinde (og i artikler og bøger), men der er noget dejligt umiddelbart og tilfredsstillende over at fortælle i billeder og at kunne respondere direkte på jeres spørgsmål og svar.

Så følger du ikke allerede med på Instagram, så slut dig til os lige her.

Der ligger masser af Stories derinde, hvor du kan finde alt lige fra gua sha-guides og glow-tips til hvilke tendenser, vi spottede i modeugen i sidste uge. Og så er det her, vi poster alle de fine ting, I deler om os og de produkter, vi har på hylderne. For en ting er at vi har nøje udvalgt hvert eneste af dem med passion og kærlighed, en anden er, når I har det på samme måde.

Det er også her, du finder en guide til fyldige(re) læber på fire minutter. Nej, jeg er normalt ikke vild med disse tjuhej-guides, men denne er god nok. Så hold dig endelig til, hvis du tænker at det er noget for dig. Den ligger og venter på dig i highlights derinde.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...