I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Modeugehilsen fra Sara Rostrup

Vi er beriget med byens bedste kunder i den lille skønhedspavillon. I anledning af modeugen har vi spurgt makeupartist og skønhedsblogger Sara Rostrup fra YouBlush om alt fra yndlingsprodukter og drømmedestinationer til bøger på natbordet. Vi elsker, når Sara sætter en kæde i vores silkemakeuppung og bruger den som håndtaske, og når hun skriver på Instagram, at det er ”lang tid siden at hun har duftet sådan en eksklusiv, feminin og underspillet delikat duft” om vores parfume (og vi ved, at hun har brugt den helt op).

Q: Dit motto? A: “Time is now.”

Q: Hvem har du på speed-dial? A: “Min mand, og min mor og far (ha ha).”

Q: Din ferie-drømmedestination? A: “Safari i Afrika med familien, kombineret med badeferie på Zanzibar.”

Q: Bøger på dit natbord?A: “Der bor Hollywoodstjerner på vejen af Maria Gerhardt og Knust af Anne Mette Kirk.”

Q: Hvad ligger der ellers på dit natbord? A: “Fodcreme fra LA Bruket, læbepomade fra By Terry, en flaske vand og negleolien fra Kure Bazaar, der er den smukkeste negleolie, jeg har set.”

Q: Hvordan holder du dig i form? A: “Jeg er en dårlig træner, men skal i gang med HelloYoga, som er en live-videotjeneste hvor man træner med en yogalærer online. Som en slags yoga Skype-session.”

Q: Hvad fascinerer dig mest? A: “Talent og passion. Dem der virkelig brænder for deres arbejde og elsker det de laver. At dygtiggøre sig i et fag eller i noget, som ikke alle og enhver mestrer, er både sexet og fascinerende.”

Q: Hvorfor kan du godt lide at komme hos os i pavillonen? A: “Endelig findes der et kurateret sted med skønhedsprodukter. Et sted hvor marketingbudgetter ikke styrer hyldevalget, men hvor Charlottes passion og nøje udvalgte produkter skinner igennem. Og så elsker jeg at blive opdateret. Charlotte ved meget om skønhed, før alle andre.”

Q: Hvad er du mest stolt af? A: “Mine børn. Uden tvivl.”

Q: Dit yndlingsmåltid? A: “Skaldyr. De helt friske af slagsen, gerne fra fiskerbåden i min hjemby i Norge.”

Q: Er du en dyre-person? A: “Nej, jeg har rigeligt at se til med mine to unger.”

Q: Din største motivation? A: “Mig selv. Jeg er også min største kritiker.”

Q: Din ‘guilty pleasure’? A: “God vin, ost, smør og brød. Alt det gode. Men heldigvis er jeg ikke kalorieforskrækket. Det forsvandt da jeg blev mor og fik langt vigtigere ting at tænke over.”

Q: What’s next? A: “Jeg har gang i flere projekter – det skal man have som selvstændig, men de er hemmelige. Sådan er det i denne branche, at man ikke skal afsløre noget inden det bliver til virkelighed. Der er så meget, der kan jinxes og ændre sig, inden aftalerne er endeligt på plads eller blækket er tørt på papiret. Det er et evigt hamsterhjul, som jeg hader og elsker. Mest elsker, ellers ville jeg nok lave noget andet.”

Vi glæder os til at følge med, Sara.

Psst … læs også sommerhilsnerne fra Cecilie Lassen og Katrine Engberg.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...