I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Et spaophold til ansigtet (and so much more)

Kultdråber, der dufter opløftende som et spaophold og giver huden kærlighed med olier og planteekstrakter fra gurkemeje, havtorn, rose og avocado. Sådan skriver Eurowoman i deres nye udgave, hvor de anbefaler deres yndlingsprodukter, der ‘er som et spaophold til ansigtet’. Men det er ikke engang det fineste ved artiklen, prøv lige at tjekke de fantastiske illustrationer.

Og ja, vi taler selvfølgelig Vintner’s Daughter. Det havde I nok gættet.

Lad os lige benytte lejligheden til at nævne, at Vintner’s Daughter Active Treatment Essence nu kommer med en praktisk spray i stedet for den sædvanlige pumpe. ‘Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor vi ikke har gjort det noget før’ sagde April Garguilo, grundlægger af Vintner’s Daughter, da vi spurgte ind til det. Vi lister en spray med ned i æsken på de Essences, vi har på hylderne med pumpe, så du selv kan vælge din foretrukne påføringsform, indtil alt automatisk kommer med spray.

Og at Active Botanical Serum nu også kommer i en 50 ml version, som vi er de eneste i verden, der har fået lov at få på hylderne, udover Vintner’s Daughter selv og på stor opfordring fra rigtig mange af jer, der har spurgt ind til den (er du fast Vintner’s Daughter-fan, kan det godt betale sig at købe den store).

Samt at du – sidst men absolut ikke mindst – får den fine Limited Edition Travel Wrap med som en eksklusiv gave, når du køber begge produkter i 50 ml. Det er kun os, der har fået lov at få den og kun i et begrænset antal.

Det er den helt perfekte måde altid at sikre, at din Vintner’s Daughter duo kan komme sikkert og godt med på rejse (tro mig, den er med mig i Paris lige nu).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...