I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Åh Paris, du har været savnet

Så lykkedes det endelig at komme afsted. Ned til den særlige Paris vibe, til de små gader, møderne med alle vores brands, inspirationen til nye steder og trends. At jeg oven i købet ramte lige ind i Men’s Fashion Week, hvad alt hvad dertil hører af modefolk, dress-up alle vegne og trafikkaos (mere end der er i forvejen) var jo så bare the extra cherry on top.

Jeg bliver aldrig færdig med Paris. Hverken med fortovscaféerne, croissanterne eller café creme’n. Med haverne, tårnene eller de små gader. Og med alle de nye ting, der hele tiden popper op.

Er du heldig at være en af dem, der har Paris i kalenderen i den kommende tid, kan du finde mine yndlingssteder i Paris i denne lille guide (oh ak og ve, den lille spilledåseforretning i Palais Royal er lukket – til gengæld er der åbnet virkelig meget andet fint i den lille have-oase i Le Palais Royal), og er du klar til at spendere, må jeg på det varmeste anbefale Relais Christine, et fantastisk hotel omend temmelig dyrt. Selv boede jeg på Hoxton Paris, som er en modeugefavorit (gå derind om ikke andet blot for stemningen og et glas vin i den fine gårdhave).

En lidt mere overkommelig oplevelse er Kure Bazaars neglebar i Le Bon Marché 24 Rue du Sevres, som er et af mine musts i Paris. Christian, der står bag Kure Bazaar, som vi også har på hylderne i skønhedspavillonen, byder mig altid på en manicure med de nye farver (jeg lover at der er spændende nyt på vej til os, men indtil da er det blot med at få denne på fingrene, mens den stadig er til at få – den har været udsolgt tre gange nu), og som altid, når jeg er der, suger jeg til mig af tips.

Jeg fik mig også et par nye favoritter hernede. Dem strøer jeg om mig næste gang, du klikker ind.

2 Kommentarer

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...