I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Psst … du kan få denne fine Travel Wrap med som gave

Rigtig mange af jer har spurgt, hvordan man bedst rejser med sine Vintner’s Daughter produkter. For man har jo ikke lyst til at hverken at smadre flasken eller spilde de dyre, velgørende dråber. Vi spottede en virkelig god løsning hos Vintner’s Daughter som vi kan tilbyde nogen af jer.

I forbindelse med lanceringen af Vintner’s Daughter Active Botanical Serum 50 ml lykkedes det os at få fingre i 20 af Vintner’s Daughters eksklusive Limited Edition Travel Wraps til weekendturen, sommerferien og hvor du ellers måtte have brug for at have dine Vintner’s Daughter-produkter med.

Står du alligevel og skal fylde op på dine Vintner’s-produkter, så forærer vi dig den fine Travel Wrap med som gave, når du køber Vintner’s Daughter Essence 50 ml og den nye Vintner’s Daughter Serum 50 ml samlet. We know, det er en udskrivning, men mange af jer køber duoen fast hver tredje måned, og i så fald er der lige nu en fin gave at hente (og oven i købet en mililiter-besparelse ved 50 ml ift. den sædvanlige 30 ml).

Vi lægger automatisk Limited Edition Travel Wrap synligt i din kurv, når du køber de to produkter. Det gør vi så længe lager haves (vi har som sagt 20 styk i alt). Opdatér din kurv inden du lægger produkterne i og kommer den ikke automatisk i, så er det fordi vi ikke har flere.

Du finder de to produkter direkte her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...