I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Så shadematcher vi tirsdag aften

Vi tør godt love, at du aldrig har prøvet et pudder som Vital Pressed Skincare Powder fra Westman Atelier. Det har en tekstur, der er helt let, ingredienser der nærmere minder om hudpleje og så kan du bruge det både under, over og midt i mellem din øvrige makeup.

Det er på alle måder meget Gucci Westman’sk.

Hun kalder det da også ‘way more than just a powder’ og hævder, at det rent faktisk er hudpleje presset ned i en pudderform, deraf også navnet Vital Pressed Skincare Powder.

Vi taler C-vitamin, probiotika og ekstrakt fra quinoafrø, som hjælper på hudens tekstur og porernes størrelse. De bliver faktisk nærmest visket ud. På samme måde sikrer de, at pudderet aldrig sætter sig i linjer i huden eller under øjnene.

Du kan naturligvis bruge Vital Pressed Skincare Powder akkurat som du ville bruge ethvert andet pudder – som sidste step til at holde huden mat og klar de steder, hvor den ellers måtte skinne unødigt. Og til at fiksere makeuppen og forlænge holdbarheden. Men den kan også bruges under din foundation (jo, den er god nok) eller under din highlighter til at mindske shine, men stadig give plads til masser af glød.

Men måske du er i tvivl om, hvilken du skal vælge?

Lad fluks Westman Ateliers eksperter hjælpe dig.

De er verdensmestre i den disciplin, vi kalder ‘shadematching’ online, og på tirsdag den 21. juni mellem klokken 18-21 sidder de klar på tasterne til eksklusivt at hjælpe vores søde kunder og læsere med at finde den helt rigtige pudder (og alt andet, du gerne vil have hjælp til at matche – foundation, highlighter, blush, øjenskygge).

Det foregår på Instagram og det er meget let. Og det har været en stor succes de par gange, vi har gjort det tidligere.

Sådan gør du:

  1. Send et foto af dit ansigt/din hud uden makeup i naturligt dagslys i en besked på Instagram til @westmanateliershadematch
  2. Skriv også meget gerne navn/mærke samt farve på din nuværende foundation/pudder til at matche op mod
  3. Notér gerne I Love Beauty, så de ved, hvor du kommer fra
  4. Det skal gøres på tirsdag den 21. juni mellem klokken 18-21, hvor de sidder klar live (du er velkommen til at sende billede og info i løbet af dagen, hvis det passer dig bedre)

Så vender Westman Ateliers eksperter tilbage med deres anbefaling i en besked til dig.

Husk at alt foregår på engelsk – det er Gucci Westmans eget team.

Vi sidder også klar på Instagram samtidig, hvis noget er uklart eller du har brug for hjælp undervejs.

Voila!

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...