I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Back in stock alert (jo, Washi Towel er landet igen)

Der er ikke gået en eneste dag siden Washi Towel blev udsolgt, hvor I ikke har spurgt på det. Det kan jeg godt forstå, for det er vitterlig også et lille skønhedsvidunder, hvis du spørger mig, og lur mig om du ikke vil sige det samme, hvis jeg spørger dig, når du har prøvet det.

Det er nemlig verdens smarteste (og billigste og mest bæredygtige) måde at exfoliere huden på kroppen.

Det fine ‘towel’ er vævet af naturlige fibre fra washi paper, der er klassisk japansk papir, med grobund i de traditionelle japanske baderitualer. Washi Towel har en side med bomuld som du kan bruge på daglig basis til at vaske huden, og en side med washi paper som du kan bruge 1-2 gange om ugen til at exfoliere.

Du kan bruge klædet som det er, foldet ud (så kan du nemlig også nå hele ryggen selv), eller du kan folde det sammen og bruge det, alt efter hvad der passer dig bedst. Og du kan bruge det både alene som det er, eller sammen med din yndlings-bodywash eller badeolie. Når du er færdig, hænger du det op, så det hænger frit, og så tørrer det til du skal bruge det igen. Det kan oven i købet vaskes i maskine i en vaskepose ved uldvask/finvask og det holder, om ikke for evigt, så i al fald i flere år.

Og nu er det tilbage på hylderne, lige som solen og det gode vejr planlægger at titte frem.

Få kroppen i det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...