I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

En lille servicemeddelelse til alle jer

… der har spurgt, om vores parfume kan fås andre steder end hos os. Det kan den desværre ikke. I al fald ikke lige nu. Flere har spurgt, også fra udlandet, om de må få den på hylderne, men vi kan godt lide at have vores ting lidt for os selv. Det skal være noget særligt at komme hos os i den lille skønhedspavillon i Kongens Have – og duften udspringer også netop herfra.

Fra den berømte rosenhave som er omtalt i alverdens medier og staudebedet som er et af verdens smukkeste. Fra Kongens Køkkenhave, som oprindeligt var Christian IVs private lysthave, der supplerede hoffet med blomster, frugter og grøntsager. Fra voldgraven rundt om slottet, hvor åkanderne flyder. Suppleret med bregnerne inde fra skyggeområderne og duften af våde kviste, når det lige har regnet (jeg elsker kontrasterne, både i haven og i parfumen).

Men vi forstår sagtens, at det er svært for alle jer, der ikke lige bor rundt om hjørnet fra Kongens Have. Parfumer er svære at købe online, hvor man ikke kan dufte til dem (endnu, det kommer før vi aner). Derfor har vi indført vores små popups, hvor vi kommer til jer. Den første holdt vi i Aarhus for et par måneder siden, og med stor succes. Så vi kommer helt sikkert til at gøre det igen, også andre steder. Hold endelig øje herinde og på Instagram/Facebook.

Vi gør os også umage med at sende små duftposer med vores online-pakker, så I kan dufte til den her. Og så har vi, af samme årsag, lanceret en mindre størrelse af parfumen – en lille taskespray – som rigtig mange køber første gang. Det er dog kun en såkaldt limited edition og lige nu ikke en fast del af sortimentet, så vi har kun få tilbage af taskesprayen efter at fineste Annemette Kirk anbefalede parfumen i Alt for Damerne. Du finder de sidste her.

Vi lover at den kommer igen senere på året.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...