I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Shine bright like a diamond

I lørdags havde vi strålende besøg af Kirsten Kjær Weis i pavillonen, og Kirsten sad ikke ned et øjeblik fra hun kom til hun gik. Vi havde nemlig booket dagen op med små 20-minutters konsultationer som de hurtige af jer havde fået tid til (skriv dig endelig op til vores nyhedsbrev her, hvis du vil have tilbud om sådanne fine ting før alle andre – det gælder også info om vores beautybokse) og tusind tak til jer. Vi siger og skriver hele tiden at vi har verdens bedste kunder hos os, og det har vi! Alle, der kommer ind til os og møder jer, siger det samme.

Men vi havde jo desværre ikke plads til alle, der gerne ville have en tid hos Kirsten (vi lover at vi gør det igen) og det er jo heller ikke jer alle, der lige bor i nærheden, så vi benyttede selvfølgelig lejligheden til at fritte Kirsten for en masse gode tips, som vi gladeligt deler ud af her og på Instagram. På sidstnævnte kan du allerede nu finde to videoer med Kirstens bedste bronzer-tip og med den Bright-liner som nu er blevet min bedste makeupven (okay, min næstbedste, lige i hælene på Sun Touched).

Se fluks videoen, der ligger på Instagram i highlights, hvor Kirsten viser hvordan den bruges.

Her er et kort oprids:

  1. Brug den på den våde kant i øjnene, hvor den øjeblikkeligt vækker trætte øjne (måske du kan huske 1980’erne og 1990’ernes hvide liner – dette er den opdaterede version i lys ferskenfarvet, der er præcis den tone, makeupartisterne bruger, når modellerne skal se smukke og friske ud)
  2. Sæt en lille prik midt på øjenlåget langs øverste vippekant. Det lysner og åbner hele øjet
  3. Brug den også gerne i den inderste øjenkrog, hvor den lysner mørke rande (du kan også duppe lidt under øjet)
  4. Dup lidt på amorbuen – det får den til at syne tydeligere og dermed læberne til syne fyldigere
  5. Og så hviskede Kirsten mig i øret, at den også kan bruges som concealer de steder på huden, man gerne vil dække lidt

Der er flere gode makeuptips fra Kirsten næste gang, du klikker ind. Bright-lineren finder du her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...