I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er jo bare en farve

Det er ikke første gang, jeg er blevet interviewet om gråt hår (mit eget oftest) og garanteret heller ikke sidste. Da jeg skrev min første skønhedsbog, var det en helt naturlig ting for mig at tage gråt hår med som en del af den skønhedsverden, vi lever i. For hey, de fleste får altså de første grå hår allerede i slut-tyverne, så der er vitterlig ikke noget odiøst i det. Det var egentlig også min pointe i seneste nummer af Eurowoman, hvor jeg tog en snak med skønhedsredaktør Marie Lodberg om gråt hår.

Du kan læse resultatet i Eurowoman, men lad mig gerne lige tage en enkelt ting med her. For jeg blev netop spurgt, hvilket budskab, jeg har til kvinder med gråt hår:

Tag det for, hvad det er. En hårfarve. Nyd det, hvis du føler for det, og lad være, hvis du ikke gør. Men går du, som jeg oplever rigtig mange gøre, med lysten i maven, men mangler det sidste skub, så tal med din frisør om mulighederne. Prøv det af. Det er som sagt bare en hårfarve.

Og husk, at der ingen regler er. De smukkeste gråhårede kvinder, jeg har set, har langt hår og ligger fjernt fra det tidligere bedstemor-image som gråt hår alt andet lige har haft.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...