I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den bliver revet væk, just saying (og det blev den)

Der er ikke noget at sige til, at denne lak blev revet væk (to gange). Og er blevet efterspurgt hver eneste dag siden. Den giver det fineste look på neglene; velplejet, blankt, holdbart, sundt. Og man bliver temmelig afhængig af det.

Det er da heller ikke hvilken som helst lak.

Bubble Vvee er skabt i samarbejde med Virginie Dhello, der er en af Paris’ mest cool art directors og trendspotter for store modehuse som Chanel og Louis Vuitton. Og så er hun muse for Kure Bazaar, der nyligt har lanceret denne helt nye Bubble Vvee i Virginies ånd (hun elsker pink og bruger i øvrigt Westman Ateliers Baby Blush i den smukke pink Poppet som også er en af mine egne favoritter).

Virginies firma hedder Vvee Creative Consulting, og deraf lakkens navn Bubble Vvee.

Selv kalder Kure Bazaar og Virginie lakken for ‘healthy glow’ for det er lige præcis, hvad du får, når du lægger et enkelt eller to lag. Lægger du et lag mere får du den ultraglossy transparente pink tone som er så meget i tiden lige nu.

Dét med ‘healthy’ skal du i øvrigt tage helt bogstaveligt. Kure Bazaar har altid været helt i front, når det kommer til naturlige neglakker, men denne har en ny formel med økologisk sesamolie, der har regenererende, plejende og nærende egenskaber og giver den smukkeste glans.

Og så holder den virkelig godt. Du vil blive overrasket.

Fik jeg sagt, at vi – som tak for tålmodighed og ventetid – har fået den nye sending Bubble Vvee i de fineste små Vvee-poser? Grab yours before it’s gone.

NOTE: I rev 150 styk væk på halvanden dag, og vi har ikke en eneste tilbage på hylderne. Vi prøver at få flere hjem. Skriv dig endelig på venteliste under produktet her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...