I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Anatomy of a Scandal

Det er sjældent, jeg ser en hel serie til ende. Men jeg blev grebet. Af historien, men allermest af æstetikken. Alt lige fra huset, de bor i, til Sienna Millers garderobe var, hvad man kan kalde æstetisk pleasing og jeg kunne uden problemer se den igen bare for dét.

De grå og beige turtlenecks, som ellers ikke har været i modefront i mange år. Den klassiske kamelfrakke fra Max Mara (som alle i virkeligheden burde have i sit liv – den holder for evigt). Burberry-trenchcoaten. De lyse cremefarver, der går igen i hele garderoben. Og uldfrakken i smuk, brændt orange. Håret, der enten hænger løst eller er sat stramt op i en hestehalen. Og et touch af rød på læber og negle. Ikke knaldrød, men twistet, så det matcher resten.

Det kan godt gå hen og blive en dyr garderobefornøjelse at få Siennas look, men heldigvis er skønhedsverdenen jo så ferm til at tilbyde netop de små ting, der kan skabe en stil eller gøre hele forskellen.

Så vi sætter håret op i hestehale, tilføjer lidt velplaceret highligher og sort mascara – og så ifører vi os disse fine lakker, der perfekt matcher garderoben og giver et touch af Sienna (og det kan du endda tage helt bogstaveligt, for en af lakkerne hedder Sienna).

Pryd dig med dem her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...