I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Den dér parfume, jeg har lavet

Ting tager tid, og det gælder også, når man laver sin egen parfume. Der er noter, der skal duftes til, en parfumør der skal trylle, et navn der skal findes, en flakon det hele skal ned i, for ikke at tale mærkater, påfyldninger, forsendelser og en masse andet.

Min tålmodighed rækker ikke rigtigt til den slags. Når jeg er nået frem til noget, så vil jeg bare gerne have det på hylderne. Nu og her, og ikke om to måneder. Derfor havde jeg også rigtig svært ved at acceptere, at jeg først kan lancere parfumen – sådan rigtigt – sidst i juli måned. Faktisk så svært at jeg brugte al min charme på at lokke parfumøren til at lave et lille parti håndlavede parfumer til mig her og nu. Det sker aldrig, tro mig, medmindre du har 50.000 kr. og opefter – per parfume – at gøre godt med.

Det lykkedes. Men det blev kun til 20 parfumer for det var alt, han havde noter til. Til gengæld er de helt unikke, for hver og én er håndblandet i atelieret. Disse 20 parfumer sætter jeg på hylderne i skønhedspavillonen i morgen (og online) til de af jer, der drømmer om en håndblandet parfume og om en helt særlig duft.

Oven i købet kommer disse 20 limited edition parfumer (det er Eau de Parfum 50 ml) i en helt særlig indpakning. For en lille måned siden holdt jeg møde med dygtige Poppykalas i hendes fine atelier, og hun viste mig en særlig håndlavet silkepose som hun arbejder på. Den fik jeg lov at bestille 20 af, og posen, der kommer i den fineste pudderfarvede silke, er – og nu er der ikke et øje tørt – håndindfarvet af Københavns Plantefarveri med noter (blandt andet mynte) fra parfumen.

Disse 20 limited edition-parfumer har en pris på 1.200 kr. pr. styk (duften kommer til at ligge på cirka det halve, når den kommer i ‘almindelig’ version slut juli).

Du kan læse mere om noter og ingredienser i parfumen her. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...