I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Jeg vil næsten ikke af med dem …

Så står den på hylderne. Min egen parfume. Og jeg synes, at den klæder dem, hvis jeg selv skal sige det, så hver gang, I køber en af de håndblandede limited edition-versioner hernede, ser det næsten lidt tomt ud på hylderne. For vi har kun fået 20 hjem af denne særlige version som jeg med alle kneb lokkede parfumøren til at håndblande til mig, indtil jeg lancerer parfumen endeligt slut juli.

Og det er kun disse 20 særlige parfumer, der kommer i den håndlavede pudderfarvede silkepose, som dygtige Poppykalas har lavet til mig. Silkeposen er indfarvet med noter fra parfumen, blandt andet mynte, og hver af de 20 silkeposer er unikke. Når parfumen er tom, kan du selvfølgelig komme en ny parfume i den, eller du kan, som Poppykalas gør, bruge den til potpourri og lægge den i dit skab eller i undertøjsskuffen.

Hvis du vil have fingre i en af de særligt håndblandede parfumer i silkepose, har vi den på hylderne i skønhedspavillonen i dag. Og du kan også finde den online lige her.

Tak for al jeres fine respons allerede.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  6. juni 2018 kl. 16:17

  Så fine. Tillykke med din nye parfume. Charlotte lancome læbestiften i den hindbær røde. Kan den ikke købes i Matas og hvis har du så et nummer for ekspedienten kunne ikke finde den. Jeg har forøvrigt din bog og den er så fin at kikke i igen og igen. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   6. juni 2018 kl. 22:35

   Kære Tanja,

   Mange tak for din hilsen. Læbestiften er en limited edition, og jeg tror, at jeg fik fingre i de allersidste overhovedet. Så jeg er bange for, at du ikke kan få fat i den hos Matas eller andre steder desværre (jeg kan jo bedst lide at have særlige ting her hos mig;);). Den har en værdi i sig selv på 230 kr., så i virkeligheden kunne du købe jubilæumsbogen inklusive læbestiften til 250 kr. og så forære bogen i gave til en veninde. Blot en tanke, hvis det er en læbestift, du gerne vil have læberne i.

   Og dejligt at høre, at du stadig har glæde af bogen. Det er jeg virkelig glad for.

   xxxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...