I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Dedicated to motherhood

Det er jo det, jeg hele tiden har sagt. En graviditet skal få dig til at føle dig endnu mere som kvinde, ikke mindre, og ja, læbestift kan sagtens rime på nybagt mor (hvis det er dét, du føler for). Det er et af hovedbudskaberne i min Yummy Mummy-skønhedsbog, der naturligvis også indeholder alt, hvad du har behov for at vide, når du har en baby på armen, i maven eller i tankerne. At tage sig af sig selv og føle sig lækker og velplejet, også når man kun har fået tre timers søvn og står med babymos op af armene, har enorm betydning for ens selvværd, skriver Andrea Rudolph i bogens forord. Og faktum er 
– og det er videnskabeligt bevist – at tager du dig af dig selv og føler dig smuk og tilpas i din krop, så har du også et helt andet overskud til dine omgivelser, herunder din baby. For ikke at tale om det forbillede, du udgør for dit barn, ved at være en person, der er værd at tage sig af. Yummy Mummy har været go to-bogen blandt skønne mødre som ELLEs Cecilie Christiansen, Lisbeth Østergaard, Marie Hindkær og et hav af andre, der har haft stor glæde af alt lige fra tips til ammehår (jo, det er der noget, der hedder og det er ikke rart) og strækmærker til hvilken solcreme, du roligt kan smøre på din baby. Læs meget mere om bogen lige her, hvor du også kan få fingre i den signeret og til særpris (OG inklusive det fine økologiske Yummy Mummy-net, der er perfekt som puslepose). Giv den som gave til din gravide veninde, kollega, søster, nabo, datter eller som barselsgave til nybagte mødre, der bliver så glade for at få noget til sig selv også.

Husk at du stadig kan vinde Andrea Rudolfs nye Mommy & Me-balm. Det er lige her. 

2 Kommentarer

 • Svar
  Mette Høj
  14. juni 2017 kl. 10:03

  Hej Charlotte
  Har du planer om at lave en ny Yummy Mummy boks inkl bogen indenfor nær fremtid? For så vil jeg jo ikke købe bogen alene nu.
  Kh Mette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. juni 2017 kl. 15:09

  Hej Mette,

  Tak for din hilsen. Nej, jeg har ingen Yummy Mummy-boks på tegnebrættet, så du kan roligt købe bogen;) Inde på shop.ilovebeauty.dk finder du i øvrigt en lille Yummy Mummy-sektion med nogle af mine gravid/nybagt mor-favoritter, hvis du vil inspireres.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...