I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Konkurrencer

Calling all Yummy Mummies

Jeg lærte Andrea Elisabeth Rudolph at kende, sådan rigtigt, i 2006. Hun var færdig med værtsrollen i Vild med Dans, havde netop født sin datter Isolde og inviterede mig til frokost for at vende en idé, hun havde fået. Isolde stod på en lift på bordet, mens vi talte om skønhedsprodukter, kemikalier og den Greenpeace-test, som Andrea havde fået foretaget, mens hun var gravid. Sammen med Sofie Lassen-Kahlke var Andrea den af testpersonerne, der havde flest kemikalier i blodet, hvoraf mange af dem kunne ledes tilbage til skønhedsprodukter. Resten er historie, om man så må sige, og i dag har Andrea en yderst succesfuld linje af skønhedsprodukter med fokus på, selvfølgelig veldokumenterede mærkninger og ingredienser, men i særdeleshed også på den eftertragtede følelse af luksus og velvære, som langt de fleste af os nødigt giver afkald på. I  dag har Andrea tre børn (faktisk har hun fem, men de to af dem har hun ikke selv født) og da hun var gravid med Alfred i 2015 drømte hun om at skabe en babylinje. “Men jeg erfarede hurtigt, at jeg ikke havde brug for en hel linje. Ét plejende stjerneprodukt til både ham og mig ville være nok.” Og det har hun nu lavet og med sædvanlig Andrea’sk ihærdighed har produktet fået ikke mindre end fire certificeringer – Svanemærket, Allergy Certified, Cosmos og Astma Allergi Danmark. Produktet hedder Mommy & Me og kan bruges til alt lige fra røde babynumser og babymassage til eksem, maveskind, kuldebeskyttelse og ømme brystvorter. You name it.

Mommy & Me kommer først på hylderne på fredag. Men du kan allerede nu være heldig at vinde ét af de 5 sæt med både 145 ml til badeværelseshylden OG 45 ml til (pusle)tasken. Samlet værdi pr. sæt er 640 kr. Alt, du skal gøre, er at skrive en kommentar her nedenfor om, hvorfor du (eller din gravide veninde, kollega, søster eller nabo, der er nybagt mor) skal vinde. Vi finder de fem heldige vindere på fredag den 16. juni (NB! Konkurrencen er slut. Se om du har vundet lige her)

170 Kommentarer

 • Svar
  Anne Katrine Villadsen
  12. juni 2017 kl. 15:54

  Åh hvor ville det være fantastisk for mine snart ammende bryster.
  Ved min sidste graviditet brugte jeg den kære lanolin salve, og den er der altså ikke særlig meget luksusfølelse i?
  Derudover er det jo bare super fedt at mommy & me kan bruges som et all around produkt. Krydser virkelig fingre og håber på at være den heldige????

 • Svar
  Nanna Smed
  12. juni 2017 kl. 16:00

  Jeg venter mit første barn til august, og tænker at dette produkt kunne gå hen og blive en sand “life saver”. Der krydses hermed fingre!

 • Svar
  Berit Normann Overgård
  12. juni 2017 kl. 16:02

  Ville elske at vinde. Mine børn er ikke længere babyer, men sådan en all round creme ville jeg bruge til tørre læber, min søn Oscar tørre kinder og min datter Filippas tørre hænder.
  Skønne hilsner fra Berit

 • Svar
  Sabina
  12. juni 2017 kl. 16:10

  Det ville være dejligt med én beslutning mindre at forholde sig til som førstegangsgravid! 🙂 Jeg har termin i start juli og føler, at jeg har 100 lister og noter med ting og råd, jeg skal huske. Lidt stressende. Jeg trænger til at blive mindet om “den søde ventetid/barselstid” igen 🙂

 • Svar
  Katrine
  12. juni 2017 kl. 16:23

  Har altid sværget til Weledas nappy creme og har givet den i barselsgave til venner og familie utallige gange. Mine børn er nærmest født med røde numser, så hold da helt magle hvor jeg vil glæde mig til at prøve denne.

 • Svar
  Nina
  12. juni 2017 kl. 16:26

  Jeg vil så gerne vinde, da min højgravide krop virkelig godt kunne bruge lidt forkælelse, særligt i anledning af min termin på lørdag. Så en præmie ville være en fantastisk måde at fejre slutningen på min graviditet og starten på liver med vores lille datter.

 • Svar
  Miatilda Andersen
  12. juni 2017 kl. 16:27

  Min søde kollega Rikke har, meget modigt synes jeg, valgt at få ønskebarnet alene. Hun trænger til forkælelse.

 • Svar
  Astrid J
  12. juni 2017 kl. 16:30

  Hun er måske ikke helt nybagt mor, men min veninde der har ammet i en del måneder nu, har faktisk eftersøgt et lignende produkt til sine ømme ømme brystvorter. Indtil videre har Dr Lipp været den eneste nogenlunde løsning, så jeg er sikker på at Andreas’ løsning ville være noget så velkommen hos hende.

 • Svar
  Michelle
  12. juni 2017 kl. 16:33

  Åh den ville jeg gerne vinde – dels til mig selv og mit kløende maveskind og dels ville jeg sende en til min brors kæreste der pt ammer og det har været og er lidt hårdt. Så hun fortjener er lækkert produkt. <3

 • Svar
  Hanne Groth
  12. juni 2017 kl. 16:36

  Jeg skal have mit første barnebarn august ( Bella ) glæder mig vildt
  Så jeg vil rigtig gerne give mit barnebarn og min fine svigerdatter noget lækkert, godt ,allergi venligt,da det er noget som ligger os meget på sinde

 • Svar
  Birgitte Fønss
  12. juni 2017 kl. 16:40

  Det må blive mig. Jeg er kommende farmor, og det ville være fantastisk at kunne forære svigerdatter og barnebarn noget lækkert.

 • Svar
  Kathrine A
  12. juni 2017 kl. 16:54

  Den vil jeg gerne prøve til min gravide mave 🙂

 • Svar
  Rie Dyrnes
  12. juni 2017 kl. 17:04

  Jeg har fået lov at låne et sommerhus på Rømø lige om lidt, og det ville være skønt at sætte dette sæt som tak, da ejeren er høj gravid. Så jeg håber på mit held denne gang :O)

 • Svar
  Anette Ninon
  12. juni 2017 kl. 17:24

  Stephanie skal føde lige om lidt, så det ville da være en super lækker gave til en kær pige.

 • Svar
  Connie Christensen
  12. juni 2017 kl. 17:51

  Den lyder som en balm, som kunne være rigtig god til min datters meget tørre hænder. Krydser fingre 🙂

 • Svar
  Maria
  12. juni 2017 kl. 17:54

  Min søde veninde kunne godt bruge lidt forkælelse til maveskindet nu mens hun kæmper for at holde sin lille nye søn, som er en rigtig natteravn, glad og tilfreds. Han ville helt sikkert bluve glad for wn omgang babymassage med denne 🙂

 • Svar
  Helle Skovdal
  12. juni 2017 kl. 17:57

  Min mave er (så godt som) flad igen, men min yngste har så tør hud at jeg ofte må smøre hende ind fra top til tå og hvorfor ikke bruge noget godt og lækkert? Det vil både jeg og hun synes om – og nyde at det også har effekt på mine altid tørre neglebånd

 • Svar
  Inge
  12. juni 2017 kl. 18:06

  Den ville gerne have der hjemme. Med 3 børn under 4 år, ville det skønt med bare ét produkt til det hele!! Der dukker altid noget uventet op, så en lille én til pusletasken, er lige det der brug for.

 • Svar
  Pia Lindberg
  12. juni 2017 kl. 18:13

  Jeg venter mit første barn til oktober og tænker at dette er et must have-produkt 🙂 Jeg har lige lært Andrea Elisabeth Rudolphs produkter at kende – og jeg er allerede fan, specielt hendes ansigtsmaske og solcreme står allerede på hylden. Derfor krydser jeg også fingre for, at jeg er så heldig at vinde denne balm 🙂

 • Svar
  Sasha
  12. juni 2017 kl. 18:27

  Endnu et skønt produkt fra Andreas hånd. Skulle jeg være en af de heldige 5, skal min dejlige søster forkæles, da hun er mor til 2 skønne guldklumper på 1 og 3 år.
  Krydser finger.
  Kh

 • Svar
  Birna Lambaa
  12. juni 2017 kl. 18:28

  Det skal min skønne svigerinde, der har termin i august.
  Vi ses næsten aldrig, og har virkelig lyst til at forkæle hende, og baby, med fantastiske produkter❤️❤️❤️

 • Svar
  Elena
  12. juni 2017 kl. 18:29

  Vil meget gerne vinde sådan en lækker creme til min kommende babydreng og mig❤

 • Svar
  Kristine
  12. juni 2017 kl. 18:49

  Det vil jeg så gerne vinde ????

 • Svar
  Nanna
  12. juni 2017 kl. 18:51

  Krydser fingre. Det ville være så lækkert ???

 • Svar
  Marianne
  12. juni 2017 kl. 18:55

  Lyder så lækkert.

 • Svar
  Janet Arnason
  12. juni 2017 kl. 18:58

  Mavse kløer! Neeeed it ??

 • Svar
  Marlene Høj
  12. juni 2017 kl. 19:23

  Selvom mine børn ikke er helt små mere, så døjer mellemstedrengen på 6 år med tør hud og indimellem børneeksem – Cremen vil være perfekt til ham 🙂

 • Svar
  Maibrith
  12. juni 2017 kl. 19:25

  Med en pige som netop har runde halvandet år, og termin på fredag med næste barn i flokken vil sådan en pakke lune i den fantastiske (og uden tvivl udfordrende) tid både baby, barn og min mor krop går i møde ?

 • Svar
  Mai P.
  12. juni 2017 kl. 19:36

  Jeg blev mor for 2. gang til en dejlig pige for en lille mdr siden. Udover kæmpe appetit og en enorm drikketrang pga amning så har jeg døjet med ekstrem tør hud. Desværre ved min datter ikke hvad søvn er så begrænset hvad jeg har af tid til at pleje min tørre hud. Vil derfor krydse fingre for en alt i eb creme som måske kan gøre underværker for min hud.

 • Svar
  Gitte Visby
  12. juni 2017 kl. 19:44

  Mor her – og min lille datter også – vil bare rigtig gerne være blandt de første til at prøve denne!

 • Svar
  Lise R
  12. juni 2017 kl. 20:27

  Jeg er gravid med barn nr 2 og synes det lyder fantastisk med et alt-i-et-produkt. Vil meget gerne vinde og prøve det!

 • Svar
  Ann-Julie
  12. juni 2017 kl. 20:36

  Jeg er gravid for 2.gang og venter min anden datter her om en lille måned. Husker tydeligt hvordan lanolin blev brugt meget flittigt sidst på meget iturevne bryster:(. Vil elske at benytte denne nye ‘balm’ som både er god for mig og min kommende lille datter:)

 • Svar
  Clara
  12. juni 2017 kl. 21:01

  Det er efterhånden længe siden jeg hørte om dette produkt første gang,
  så hvor er det dog skønt at den nu endelig (snart) er at finde på hylderne. Med fire måneder til termin vil det være et sandt vidundermiddel både til mine allerede nu halvtørre brystvorter, min hurtigtvoksende mave og ikke mindst til den kommende babybasse.

 • Svar
  Mia L.
  12. juni 2017 kl. 21:08

  Den vil jeg gerne prøve til min gravide mave ?

 • Svar
  Sidsel
  12. juni 2017 kl. 21:31

  Åh hvor lyder det som et genialt og veltænkt produkt! Og smart at det kan bruges til så meget, så man ikke skal huske endnu flere ting i fx pusletasken ? En af mine kæreste veninder er højgravid med sit første barn, og det har ikke været en nem graviditet(!), plus hun er i gang med en virkelig krævende ombygning af hendes og kærestens nye (gamle) hus…så jeg ville virkelig gerne kunne forkæle hende lidt med sådan en vidundercreme ?

 • Svar
  Mie
  12. juni 2017 kl. 21:35

  Et vennepar i min opgangskreds venter deres første barn, som de længe har måtte kæmpe for… derfor vil jeg elske at forkæle moren med lidt lækkert!

 • Svar
  Lisbeth
  12. juni 2017 kl. 21:36

  Min datter på fire får stadig rød numse og mit maveskind kunne stadig godt brug noget pleje. Særligt også fordijeg venter mig igem 😉

 • Svar
  Maria
  12. juni 2017 kl. 21:47

  Jeg håber meget at vinde dette überlækre produkt, da jeg er gravid med mit 3. barn og mit maveskind godt kunne bruge noget kærlig pleje. Derudover døjer min den ældste på 3 år med voldsom børneeksem, og vi har prøvet alt- uden det store held. Det kunne være dejligt om Mommy & Me kunne gøre en forskel for ham også.

 • Svar
  Jasmine assem
  12. juni 2017 kl. 21:48

  Endelig et all in one produkt som er uden al de farlig kemikalier . Håber jeg vinder . Vil helt sikker brug med det samme på min 5måneder mave .
  Kh
  First time mommy

 • Svar
  hellep
  12. juni 2017 kl. 21:54

  min ældste datter skal være mor for 1 x og jeg bliver begynder bedste!!!!

 • Svar
  Betina
  12. juni 2017 kl. 22:06

  Selvom mine tvillingepiger er 5,5 år så er der stadig behov for lækker creme til røde kinder, rifter, ru hænder osv. Og de elsker at bruge samme ting som mor (jeg) så det ville være skønt med en creme som jeg kunne dele med mine døtre og lære dem vigtigheden at passe godt på sin hud.

 • Svar
  Camilla Hovej
  12. juni 2017 kl. 22:07

  Fordi der er ikke noget bedre end at have produkt i tasken som kan klare alt 🙂 også end da et produkt som er godt for mor og baby – det vil jeg simpelthen elske at putte i Mathildes pusletaske ❤️

 • Svar
  Charlotte Holten
  12. juni 2017 kl. 22:20

  Min dejlige datter Caroline, som fik den skønneste, dejlige lille dreng for 5 mdr siden og som er den dejligste, nærværende og omsorgsfulde mor han kan drømme om, hun fortjener så absolut at blive og kunne forkæle ham med dette produkt, ligesom hun tænker meget over økologi her hvor han er startet på at få mad ?

 • Svar
  Trine Secher
  12. juni 2017 kl. 23:09

  Min dejlige, seje, gravide veninde Ane, der bliver alene-mor lige om lidt, som er vild med cremer og produkter, som skal til at lære en helt ny kemikaliefri skønhedsverden at kende, og som nok ikke kommer til at have så mange penge til luksusproduker i fremtiden, har fortjent at blive introduceret til yommy-mommy konceptet og forkælet med Rudolph Care ❤

 • Svar
  Heidi Hedegaard Nielsen
  13. juni 2017 kl. 00:39

  Rudolphprodukter er bare de bedste og det kunne være skønt at prøve den nye Mommy & Me til både mine børns og min egen sarte hud:-)

 • Svar
  Nanna Kikkenborg
  13. juni 2017 kl. 06:26

  Jeg er gravid og venter mit første barn her i sommer.. Jeg har fået at vide at det er absolut et must at have en creme til sine brystvorter, nu hvor jeg skal til at amme.. Jeg er fan af Rudolph Care i forvejen, så ville være helt fantastisk at vinde dette produkt, som jeg tilmed kan bruge på min lille kommende pige.. Krydser fingre!!

 • Svar
  Kfg
  13. juni 2017 kl. 07:54

  Simpelthen for lækkert. Jeg har to små rollinger på 3 og 5, hus, mand, fuldtidsjob og et halvtidsstudie ved siden af. Behøver jeg at sige min hud er ved at være lidt træt at se på????

 • Svar
  Christine
  13. juni 2017 kl. 09:12

  Min søde veninde skal da forkæles!!! 🙂

 • Svar
  Annica Cederholm-Larsen
  13. juni 2017 kl. 09:21

  Jeg har aldrig prøvet hendes produkter men hørt rigtigt godt om dem. Jeg har seneste år brugt Karmameju’s calmbalm til mig selv og min datter på knap 3 år. Nu er lillebror på vej og vi er sat til 5juli. Det ville være dejligt at prøve denne lækre produkt fra Mommy & Me kollektionen ?

 • Svar
  Mia T.
  13. juni 2017 kl. 09:21

  Min datter har meget tør hud og indimellem børneeksem – Cremen vil være perfekt til hende :o)

 • Svar
  Katrine K
  13. juni 2017 kl. 10:18

  Det ville jeg gerne vinde til mig og min lille pige 🙂

 • Svar
  Rikke Langkow
  13. juni 2017 kl. 11:03

  En fin værtindegave til naboen som er gravid 🙂

 • Svar
  Eva Høj
  13. juni 2017 kl. 11:50

  Jeg vil meget gerne vinde, sidder her hjemme med en skoldkoppe syg dreng og drømmer om luksus og lækre balms til os begge:-)

 • Svar
  Mette Høj
  13. juni 2017 kl. 12:00

  Det ville være ultimativ forkælelse til mig og min baby

 • Svar
  Eva
  13. juni 2017 kl. 12:29

  Min søde veninde er gravid med nr 3, og smertefulde ømme brystvorter er bare en del af hendes amning, og gør også ondt for os andre at se på. Hendes børn har ligeså sart hud, og der skal ikke meget til en rød mås og tørre områder på kinder og krop. Hun bruger bodybalmen hver dag, og elsker en balmagtig konsistens.
  Faktisk fandt vi oprindeligt hinanden pga vores fælles interesse for beauty uden kemi til en fest, og Andreas produkter har den attitude og feeling af lækkerhed, som vi ikke vil gå på kompromis med. Plus at det jo er effektiv hudpleje.
  Charlotte, sig iøvrigt Andrea tak for den nye ‘a hint of summer’, som er det første produkt, der har givet mig en troværdig touch af solskinsfarve. Den er super at blande i anti ageing Moisturizer og bodyprodukterne.

 • Svar
  Stine Jahn
  13. juni 2017 kl. 14:38

  Jeg ville elske at bruge Mommy & Me til min lille Alberte på 11 uger. Selv er jeg rigtig glad for Andreas andre produkter, og Alberte kan jo ligeså godt få de gode hudpleje produkter ind med modermælken, så at sige 😉

 • Svar
  Tine Emilie Svendsen
  13. juni 2017 kl. 16:14

  Yes! Et produkt uden parfume varmer når man ikke tåler. Hold op hvor jeg gerne ville vinde dette lækre produkt 🙂

 • Svar
  Thea Manley
  13. juni 2017 kl. 17:12

  Det ville være skønt med lidt luksus til min søn på 7 uger og mig selv

 • Svar
  Henriette Tørngreen Johansen
  13. juni 2017 kl. 18:54

  Med ny baby og nyt hus ville det være lækkert med lidt forkælelse i den travle hverdag! Er SÅ spændt på det Rudolph produkt!

 • Svar
  Anne-Louise Klein
  13. juni 2017 kl. 19:05

  Det ville være skønt at vinde. Jeg bruger med glæde flere af produkterne, og især body balm er dejlig til læber, knæ, albuer og neglebånd. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg give min gravide søster den ene og smøre min 1-årige tumlings tørre hud med den anden.

 • Svar
  Dorte Slouborg
  13. juni 2017 kl. 19:38

  Min datters søde veninde Laura er lige blevet mor til en skøn lille dreng <3 Så hun skal forkæles med de lækre produkter! 🙂 Vil gøre stor lykke!

 • Svar
  Cille
  13. juni 2017 kl. 19:57

  Jeg skal have mit første barn netop på fredag d. 16 juni – og kan virkelig godt bruge sådan en creme, da alt her i Spanien hvor jeg bor er fuld af perfume og grimme kemikalier. Jeg skal have en dreng, og jeg ved at netop drengebørn er de største ofre for parabener osv. Hvis jeg vinder kan cremen sendes til min familie i DK og så kan de tage den med herned. Ville være en skøn ekstra oplevelse på fredag 🙂

 • Svar
  Louise Eckhardt
  13. juni 2017 kl. 20:20

  Super lækkert med et produkt til det hele! Jeg vil gerne forære den store krukke til min svigerinde som lige er blevet mor for første gang. Og så beholde den lille til mig og min søn på 2 år som stadig bruger ble. I øvrigt tak for så fin en service i din smukke pavillon i sidste uge ?.

 • Svar
  Trine Adsersen
  13. juni 2017 kl. 21:01

  Åh jeg ville gerne vinde! Jeg kan ikke skrive hvorfor lige mig, da jeg sikkert ikke fortjener den mere end alle andre, der skriver herinde. Men jeg håber det! er i 38. uge – så timing er perfekt! Kh

 • Svar
  Astrid K
  13. juni 2017 kl. 21:34

  Jeg har sådan set frem til at denne endelige kom på markedet! Jeg håber den kan gøre noget godt for min mussepige på 1 og hendes børneeksem 😀

 • Svar
  Anja P
  14. juni 2017 kl. 09:00

  Har Rudolphs sager på huden og i håret hver dag og vil glæde mig til at lille Ejvinds rumpe også skal møde Rudolph???

 • Svar
  Pernille
  14. juni 2017 kl. 09:01

  Jeg skal snart være mor for første gang, og ville elske et lækkert produkt som jeg kan bruge til mig selv og min lille pige uden at bekymre mig om kemi og andet der kunne skade os 🙂

 • Svar
  Astrid
  14. juni 2017 kl. 09:02

  Jeg ville elske at vinde denne til min søn på tre måneder og mig. Med to små børn i huset er det lækkert med selvforkælelse 🙂

 • Svar
  Kassia
  14. juni 2017 kl. 09:02

  Jeg vil give dem til en nabo, der er temmelig nybagt mor. Tror hun ville elske dem

 • Svar
  Uyen
  14. juni 2017 kl. 09:02

  Min søde svigerinde, Sanne, skal da vinde produkter til sig selv og min skønne lille niece på 5 mdr.. Min lillebror og svigerinde kæmpede i så lang tid med at få et barn og pludselig, da de var ved at opgive det hele, skete miraklet. Derfor fortjener mor og datter at blive forkælet med dette lækre produkt.

 • Svar
  Sarah
  14. juni 2017 kl. 09:03

  Venter min første til August 🙂 der er mange nye ting at sætte sig ind i og sørge for. Et fantastisk all round produkt, som endda kan give lidt luksus følelse vil være så dejligt 🙂

 • Svar
  Marianne Jensen
  14. juni 2017 kl. 09:05

  Tænk at være den heldige vinder . Kender to dejlige mennesker som ville blive så taknemmelige . ??

 • Svar
  Lone Beyer
  14. juni 2017 kl. 09:05

  Med 4 børn, heraf 3 under 4 år….. så ville jeg elske at vinde den til min børn.

 • Svar
  Anja Dahl Madsen
  14. juni 2017 kl. 09:08

  Jeg skal føde en lille pige om 1 måneds tid og det vil da være en dejlig barselsgave til hende og jeg :o)

 • Svar
  Lise Brønnum Friis
  14. juni 2017 kl. 09:09

  Jeg kender ingen nybagte eller kommende mødre, så jeg kunne tænke mig at bruge den på nogle ekstremt tørre pletter på kroppen 🙂

 • Svar
  Sidse Boesen
  14. juni 2017 kl. 09:11

  Min søde veninde bliver mor til den dejligste dreng lige om lidt, og skal have en mor-forkælelsespakke lige så snart, han titter frem. Den her jo nødt til at være en del af pakken 🙂

 • Svar
  Stephanie
  14. juni 2017 kl. 09:12

  Jeg er selv nybagt “Yummy Mummy” 😉 Og min ammebarm vil helt sikkert sætte pris på en omgang “Mummy & me” balm.

 • Svar
  Karina
  14. juni 2017 kl. 09:13

  Sikke en skøn præmie. Den vil jeg gerne vinde til mig og min datter på 6. Forestiller mig at den kan bruges både til hendes tørre hænder, hvor huden nogle gange næsten sprækker trods flittig brug af fed creme, tørre pletter på kinderne, rød numse,m (det kan de stadig få i en alder af 6!) sprækker i mundvigen mm. Krydser fingre ?

 • Svar
  Lone
  14. juni 2017 kl. 09:13

  med en dreng på 3 måneder og en dreng på 3,5 er der ikke meget tid til at pleje og forkæle min hud på krop og ansigt. Med en udtørret ammekrop er et produkt som både kan bruges til mig og mine drenge kærkomment. Og det er særlig dejligt når produktet kan frembringe følelsen af luksus midt i lortebleer, treårs trods og amning. God dag.

 • Svar
  Anna Prior
  14. juni 2017 kl. 09:14

  Jeg ville elske at vinde denne pakke til mig selv og min lille Asta. Jeg selv er blevet endnu mere tør i huden efter jeg har fået min datter. Og så synes jeg tanken om at vi kan dele krukken er så fin 😉 Jeg elsker Rudolph produkterne, så jeg krydser virkelig alle mine fingre 🙂

 • Svar
  Caroline Kveller
  14. juni 2017 kl. 09:15

  Åh den ville jeg såå gerne vinde. Jeg elsker Andreas produkter! Jeg har også din bog (elsker den!) og har skiftet samtlige af mine skønhedsprodukter ud. Det er en dyr affære – specielt som studerende 🙂 så det ville være så dejligt at vinde lidt luksus.

 • Svar
  Thea
  14. juni 2017 kl. 09:18

  Min søde veninde, Maja, har født sit første barn for 5 uger siden. Hun og hendes mand har renoveret hus og ligget i byggerod de sidste to et halvt år, og først nu er badeværelserne færdige – så både hende og hendes baby trænger helt sikkert til wellness og et bad i de nye omgivelser med et lækkert produkt til hjælp.
  Og så fik hun i øvrigt lige forsvaret sin phD som højgravid – hun er for sej!

 • Svar
  Mai
  14. juni 2017 kl. 09:21

  Håber på at vinde

 • Svar
  Christina ulrikka jensen
  14. juni 2017 kl. 09:22

  Jeg blev desværre aldrig selv mor, men har en skøn veninde som lige har fået en skøn dreng, så nu har hun 3 skønne børn, så hende vil jeg gerne forkæle Dan hun har nok og se til og hun er den bedste mor og en skøn veninde❤️

 • Svar
  BirgitteRisbjerg
  14. juni 2017 kl. 09:25

  Åhhh , helt klart til min meget højgravid svigerdatter ?

 • Svar
  Iben Bjerre
  14. juni 2017 kl. 09:27

  Jeg er nødt til at vinde fordi jeg skal gi’ gaven til en skøn veninde der har født verdens lækreste baby og jeg vil gerne kunne gi’ en gave som jeg kan stå 100% inde for og som i øvrigt vil glæde moderen utrolig meget grundet alle de certificeringer dette produkt har fået!! #Nårkundetbedsteergodtnok

 • Svar
  Sissel
  14. juni 2017 kl. 09:29

  Jeg tror, jeg skal vinde, fordi jeg har været trofast Rudolph Care fan siden lanceringen i 2009 eller 10. Hun havde en stand på en messe i Forum, og jeg købte den skønne Facial Oil og har været afhængig siden – og prøvet stort set alle nye produkter. Denne multibalm er simpelthen must try som en af de første 🙂

 • Svar
  Anne Just
  14. juni 2017 kl. 09:29

  Cremen skal bruges til min datters meget tørre hud. Jeg krydser fingre for vi får mulighed for at prøve cremen☀️

 • Svar
  Maria
  14. juni 2017 kl. 09:29

  Jeg vil så gjerne vinne 🙂 jeg er gravid for første gang og har alltid hatt atopisk eksem, jeg har tørr sprukken hud som trenger ekstra kjørlighet og har lite parfyme og kjemiske stoffer. Rudolph har derfor vært perfekt for meg! Og når babyen kommer skulle jeg så ønske å ha noe enkelt og fantastisk som jeg kan bruke på oss begge. Til mine bryster, mage og en herlig babymassage som også gjør at vi bonder som mor og barn.

 • Svar
  Line
  14. juni 2017 kl. 09:30

  Kæmper netop med at komme min datters råde numse til livs. Har lige fundet ud af, at der er en sammenhæng mellem det og tandfrembrud, men ikke desto mindre gør det så ondt på hende, og der er intet der hjælper, så det vil være den ultimative test af produktet ?

 • Svar
  Eva Sjælland
  14. juni 2017 kl. 09:36

  Jeg skal vinde, fordi jeg lige er blevet MOSTER til den mest fantastiske dejlige og helt perfekte lille Esben, der allerede smiler genkendelig med øjnene, når han ser mig! Min søster fortjener forkælelse, fejring, hyldest og luksus for sådan en gave! ❤️

 • Svar
  Liselotte
  14. juni 2017 kl. 09:36

  Jeg skal bestemt forkæle min skønne veninde, der netop har født den dejligste lille dreng. Jeg ELSKER Rudolph Care – og det gør hun også snart

 • Svar
  Bethina
  14. juni 2017 kl. 09:38

  Min trætte mor hud og min datters eksem vil elske at blive forkælet mig lækre og milde cremer. Det er en jungle at finde rundt i, men ved Rudolf Care ved man bare at både mor og barn ikke skal bekymre sig.

 • Svar
  Camilla Johansen
  14. juni 2017 kl. 09:42

  Både min søn, min baby og jeg har en tør og kompliceret hud og vi ville derfor glæde os over cremen.

 • Svar
  Mary
  14. juni 2017 kl. 09:43

  Lidt luksus i pusletasken og herhjemme i sofaen ville ikke gøre spor. Jeg krydser fingre 🙂

 • Svar
  Louise Astrid
  14. juni 2017 kl. 09:45

  Er enlig mor, hvilket bla afspejles i hvor lidt tid, jeg har til mig selv. Lidt pleje og luksus ville falde på et tørt sted ?

 • Svar
  marianne juhl
  14. juni 2017 kl. 09:46

  Min veninde Pernille skal forkæles – hun er nybagt mor til den dejligste lille prinsesse.

 • Svar
  Inge Damgaard
  14. juni 2017 kl. 09:47

  Jeg ville elske hvis jeg vandt, for så skulle mit skønne gravide barnebarn, Ditte, have cremerne. Ditte skal føde til september, og hun passer rigtig godt på den lille pige bebs. Vi har allergi og eksem i familien, så det ville være så godt med en creme, man kan stole på.

 • Svar
  Sanne Andersen
  14. juni 2017 kl. 09:53

  Har 3 børn så den ville komme i hurtigt brug hos os ?

 • Svar
  Iben
  14. juni 2017 kl. 09:53

  Med 3 børn ved man hvor vigtigt det er, med en vidunder creme, der lige i en hurtig vending kan hives frem og bruges til mere eller mindre det hele. Og med alle de certificeringer, gør det ikke noget, hvis den bliver brugt lidt ekstra i ny og næ, som “tryllecreme” til at stoppe tårer og flytte fokus fra en skramme eller et begyndende blåt mærke:)

 • Svar
  Tina Andreasen
  14. juni 2017 kl. 09:58

  Det vil være drømmegaven til min fantastiske svigerdatter og lille skønne, charmerende baby Hector på bare 2 måneder. De fortjener den bedste pleje man kan få.

 • Svar
  Tina
  14. juni 2017 kl. 10:01

  Det må være drømmegaven til min fantastiske svigerdatter og lille skønne, charmeden baby Hector på bare 2 måneder. De fortjener den bedste pleje man kan få.

 • Svar
  Mathilde Riis
  14. juni 2017 kl. 10:02

  Jeg har nu været gravid i 9 måneder, og venter bare på at vores lille søn kommer til verden ?? Med termin om 8 dage, er det virkelig tungt efterhånden, så jeg trænger til noget lækker forkælelse til både baby og jeg selv, og dette skønne produkt er helt klart på ønskelisten til min 29 års fødselsdag den 17. Juni ????

 • Svar
  Camilla grann nielsen
  14. juni 2017 kl. 10:03

  Et produkt der kan bruges til alt. Med 2 børn og en mand der cykler i alt slags vejr, til ungerne der slår sig, til mine ru neglebånd…. kan blive ved. Så håber jeg er den heldige vinder.

 • Svar
  Lone Reinbak Andersen
  14. juni 2017 kl. 10:08

  Slet og ret en kærkommen “mor-forkælelse” til mig

 • Svar
  Pia Winther
  14. juni 2017 kl. 10:10

  Det vil være rigtig dejligt at vinde cremen til min datter, så mit vidunderlige barnebarn på 2 år kan få glæde af den når han har rød numse eller kløende steder på huden ?

 • Svar
  jonna jørgensen
  14. juni 2017 kl. 10:16

  til min tørre hud, som klør og mangler kærlighed.

 • Svar
  NBM
  14. juni 2017 kl. 10:16

  Min veninde Andrea har lige fået sit første barn og hun fortjener helt sikkert at få noget lækkert til sig selv

 • Svar
  Marie S
  14. juni 2017 kl. 10:17

  Jeg er netop blevet gravid med mit andet barn, der ankommer til vinter. Det vil være dejligt med sådan en lækker creme til den kolde tid:-)

 • Svar
  Anette Buus
  14. juni 2017 kl. 10:21

  Til min elskede datter og hendes børn, som er den bedste mor for to af mine børnebørn. Måske det også ville hjælpe på børneksem. Hilsen håbefuld Bedstemor 🙂

 • Svar
  Sanne
  14. juni 2017 kl. 10:21

  Jeg vil gerne vinde den da jeg elsker at prøve nye ting, og jeg kan ikke få nok af lækre balms. Jeg vil altid have den i tasken og bruge dem som læbepomade og håndcreme samt bodylotion, når jeg kommer sent ud af døren og ikke når at smøre mig ind.

 • Svar
  Susanne Beandt
  14. juni 2017 kl. 10:24

  Er for nyligt løbet tør for en tyk creme/salve, som vi herhjemme altid har kaldt “heksecremen”. Cremen havde ingen etiket, den var lavet af en ældre kvinde på Fyn og den duftede af urter og honning. Jeg fik den af min søster da jeg var gravid første gang.
  Mine to små børn har brugt den til ALT. Lige fra skrammer, sår, tørre læber og tør hud og når de var “blevet bidt af en brændenælde”. Den svier nemlig aldrig. Og jeg brugte den til deres numser da de var mindre. Bøtten er tom, skrabet helt ren og jeg ved ikke hvordan man erstatter den heksecreme. Måske er denne nye creme fra Rudolph Care redningen?

 • Svar
  Berit Lyed
  14. juni 2017 kl. 10:27

  Min søde nabo skal have den her hvis jeg vinder:) Jeg har haft de røde baby-numser & ømme brystvorter der kunne tilkomme mig…(heldigvis)

 • Svar
  Henriette
  14. juni 2017 kl. 10:28

  Jeg ville elske at få den lækre balm til mig selv og min datter på 8 uger.

 • Svar
  Christina Lykke
  14. juni 2017 kl. 10:29

  Min selvopofrende veninde skal have denne hvis jeg vinder. Hun går rund og trind rundt og venter på at føde sin lille datter 🙂

 • Svar
  Anette W
  14. juni 2017 kl. 10:29

  Jeg vil vinde den til min dejlige svigerdatter som har fået den lækreste lille bebs man kan tænke sig …bare som en lille tak

 • Svar
  Pernille Aaby Larsen
  14. juni 2017 kl. 10:33

  Jeg vil meget gerne vinde den, da vi i min familie lider meget af eksem og tør hovedbund, og det tænker jeg, at den er god til 🙂

 • Svar
  Lene Voetmann
  14. juni 2017 kl. 10:36

  Ville egentlig gerne vinde både til min vennnde der lige har født, men tænker faktisk også at jeg selv og min 6 årige søn kunne bruge den. Min søn har ofte nogle ret tørre steder el et lille sår, der kunne bruge noget lækkert balm. ☀️

 • Svar
  Stine
  14. juni 2017 kl. 10:37

  Jeg har nogle mærker efter sidste graviditet, ville elske hvis dette produkt kunne afhente dem lidt. Krydser fingre

 • Svar
  Lise
  14. juni 2017 kl. 10:40

  Fantastisk barselsgave til skøn veninde ❤️

 • Svar
  Maria Seidelin
  14. juni 2017 kl. 10:45

  Min dejlige veninde som efter flere års kamp i behandling endelig har haft held. Hun tør ikke tro på det, men det gør jeg <3

 • Svar
  Mette Nørskov Kristensen
  14. juni 2017 kl. 11:07

  Jeg har to børn, som begge har børneeksem. Jeg selv har følsom hud og psoriasis. Jeg synes det er rigtig svært at finde produkter, som er gode, sunde og lækre til disse problemstillinger. Jeg vil gerne teste om dette kunne være produktet til min familie.

 • Svar
  Louise Cam
  14. juni 2017 kl. 11:11

  Jeg krydser fingre og håber at dette – garanteret – lækre produkt bliver mit 🙂

 • Svar
  Tina C. Hansen
  14. juni 2017 kl. 11:12

  Jeg ville elske at anvende den på mine lidt større børn (3 og 5 år) der går i skovbørnehave og ofte har brug for lidt ex pleje til ansigt og hud generelt da de opholder sig ude en hel dag i al slags vejr.

 • Svar
  Kamilla
  14. juni 2017 kl. 11:29

  Min lille pige på 2 mdr. har lige haft skoldkopper og ku godt bruge en fantastisk balm. Og ud over det vil hun og jeg blive glade for at kunne bruge den til alt ??

 • Svar
  Pia Hvenegaard
  14. juni 2017 kl. 11:34

  Melder mig gerne i køen for at være heldig vinder❤️

 • Svar
  Rikke FM
  14. juni 2017 kl. 11:41

  Fordi mirakel-/multiprodukter altid er en lifesaver:)

 • Svar
  Janne
  14. juni 2017 kl. 13:00

  Min dejlige svigerinde venter sit første barn, og min lille pige og mig ville også elske at pleje vores til tider tørre hud med den 🙂

 • Svar
  Heidi Schmidt
  14. juni 2017 kl. 13:08

  Indbegrebet af mor er bl.a. at hun har en tryllecreme på hylden – en der altid lige kan redde de sprukne læber, et lille sår etc. Når den så kommer i en luksusudgave fra Andrea så er det jo ikke til at stå for

 • Svar
  Frk Bjerre
  14. juni 2017 kl. 13:33

  Jeg sidder på det faste spot i sofaen med en 10 dage gammel Villy sovende på ammepude efter en ordentlig omgang mad. Brysterne kan ihvertfald godt trænge til lidt forkælelse pt, for de har indenfor kort tid været hårdt ramt af alt fra en særdeles suttelysten fyr til svamp og nu revner… Av – men jeg giver bestemt ikke op. Nærheden under amning er det hele værd

 • Svar
  Nadia WH
  14. juni 2017 kl. 13:45

  Jeg vil gerne vinde en balm til min søde lillesøster, der blev mor for 5 måneder siden 🙂 Hun synes det har været hårdt og fortjener lidt luksus til hendes og hendes dreng.

 • Svar
  Lis Vinter
  14. juni 2017 kl. 14:31

  Den vil jeg gerne vinde, lyder som et lækkert produkt !

 • Svar
  ALDR
  14. juni 2017 kl. 15:20

  Lyder som lige præcis det jeg har ledt efter til min baby søn og jeg!

 • Svar
  Lis Ahlstrøm
  14. juni 2017 kl. 15:28

  Ja tak, det kunne være skønt

 • Svar
  Camilla Michelsen
  14. juni 2017 kl. 16:33

  Det vil være oplagt at prøve på mine sprukne mundvige og min søns eksemhud.

 • Svar
  Christina Dahlgaard
  14. juni 2017 kl. 16:40

  Jeg ville elske at vinde denne fine gave til mig selv.
  Da jeg har termin om 4 uger med min første baby. Jeg vil derfor utrolig gerne kunne forkæle mig, men ikke mindst min lille søn med denne længe ventet creme???

 • Svar
  Jette Mørkholt
  14. juni 2017 kl. 17:01

  Ville gerne vinde til August som har allergi og lille Alberte på 3 mdr. hvor der forsøges at forebygge allergi ?❤️(Børnebørn) ?

 • Svar
  Anna Christina Barrow
  14. juni 2017 kl. 17:36

  Hej Charlotte,
  Har du tilfældigvis den ny mørkeblå bazar neglelak i din butik til salg?
  Kh
  Cristina ☺

 • Svar
  Pia Rotbøl
  14. juni 2017 kl. 17:37

  Hjemme hos os døjer vi rigtig tit med tør hud og tørre læber, mon ikke at den creme kan hjælpe på det

 • Svar
  Kirsten V
  14. juni 2017 kl. 17:42

  Hvor ville jeg dog gerne vinde den, til min rigtig gode veninde som går igennem IVF. Perfekt barselsgave!!!! 🙂
  Den ville også være super til mine mundviger som er sensitive. Men min veninde skal have den, hvis jeg er heldig. <3 🙂

 • Svar
  Eva HB
  14. juni 2017 kl. 18:38

  Førstegangsgravid med en mave, der er ved at sprænges! 😀 Hvor kunne det være dejligt at prøve denne nye lækkerhed <3

 • Svar
  Helle B
  14. juni 2017 kl. 18:42

  Det skal min søde svigerinde og den kommende guldklump 🙂

 • Svar
  Trine Petersen
  14. juni 2017 kl. 19:02

  Åhh.. jeg er dagplejer og mangler tit et fornuftigt og godt produkt til div småproblemer mine dejlige snusker løber ind i.. Så ville elske at have den her på puslepladsen og i turtasken…

  Rigtig dejlig dag
  Trine

 • Svar
  Jeanne corinth
  14. juni 2017 kl. 19:38

  Melder mig til at vinde, og håber det bliver mig?
  Vh Jeanne

 • Svar
  Stine
  14. juni 2017 kl. 20:37

  Den ville være skøn at bruge både selv og til min lille baby A?

 • Svar
  Caroline M
  14. juni 2017 kl. 20:48

  Døjer med tør hud

 • Svar
  Nuunu Line Johansen
  14. juni 2017 kl. 20:49

  Jeg vil meget vinde den til min søster, der er nybagt mor <3

 • Svar
  Frida Hansen
  14. juni 2017 kl. 21:04

  Krydser fingre for mig og min svigerinde i konkurrence – hun fortjener sådan at vinde en god creme

 • Svar
  Camilla
  14. juni 2017 kl. 21:16

  Vi venter vores lille guldklump til august. Først barn og vil meget gerne vinde dette lækre produkt, da jeg er sikker på det sikre lidt (meget god kvalitet) luksus i den store omvæltning ??❤

 • Svar
  Hanne Jensen
  14. juni 2017 kl. 21:20

  Hvis jeg er heldig, vil jeg give den til mit barnebarn Oskar på 8 år. Han er altid ude at lege/spille fodbold og han døjer rigtig meget med tørre læber – enten er det solen eller også er det kulden. Især om vinteren har han for vane at slikke sig om munden.

 • Svar
  Lisbeth Boesgaard Mortensen
  14. juni 2017 kl. 21:46

  det lyder som et super godt produkt hun har lavet der , kaster hermed mit lykke lod i puljen, håber at kunne forkækle mig og min søn med dette 🙂

 • Svar
  henriette
  14. juni 2017 kl. 21:48

  jep, jeg vil også gerne vinde til mig og Hannibal på 7 mdr

 • Svar
  Jannie Nickelsen
  14. juni 2017 kl. 22:10

  Det ville være en skøn forkælelse til både mig og mine drenge på 6 mdr og 3 år ???❤️

 • Svar
  Louise Højland
  14. juni 2017 kl. 22:27

  Uhhh den skal jeg vinde til mine to piger og jeg. Kun det bedste er godt nok til dem, og så er det jo ekstra bonus at mor her også kan bruge den ☺️ Vores yngste pige Freja har nem ved at få rød numse, og vores store pige Victoria har ofte tør hud på armene, så jeg er sikker på at cremen vil være fantastisk til dem ☺️

 • Svar
  Helle B. Nielsen
  15. juni 2017 kl. 00:56

  Ville være dejligt at vinde – til hende der har mit barnebarn i maven ❤️

 • Svar
  Maria Klavsen
  15. juni 2017 kl. 01:18

  Åh den ville jeg gerne vinde til min datter Mille på 8 uger og mig ? Vi trænger til lidt forkælelse da det hele er lidt hårdt lige nu.
  Knus Maria

 • Svar
  Lene Bringsjord​
  15. juni 2017 kl. 07:13

  Wau. ? Det vil være en fantastisk lækker gave til min veninde, der venter sig. ? Lene

 • Svar
  Mette
  15. juni 2017 kl. 08:33

  Jeg vil forkæle min højgravide svigerinde med lidt lækkert luksus. Hun kan føde lillebror hvornår det skal være nu, dog skal han lige vendes, da han bliver ved at vil have numsen nedad. Det har været nogle hårde måneder for min svigerinde, med graviditet, varme og afsluttende eksamner, hvor hun stadig mangler én, inden hun går på barsel. Hun er sej, da hun, som så mange andre akademiker, har haft svært ved at finde job, så hun er ved at tage en anden udd. nu, og er sat til at føde inden for 14 dage.

 • Svar
  vivian k
  15. juni 2017 kl. 12:16

  Har en veninde med et lille barn (og to lidt større), som jeg tror ville blive rigtig glad for sådan et sæt 😀

 • Svar
  Anne Vibeke Westerberg
  15. juni 2017 kl. 13:43

  Andreas produkter er så lækre og det er så dejligt at man kan bruge dem med god samvittighed. Hvis jeg vinder vil jeg dele præmien med en gravid veninde.

 • Svar
  Lone K
  15. juni 2017 kl. 13:51

  Hvis jeg er heldig og vinder, ja så forærer jeg gaven til min svigerdatter, der både er mor til en lille pige, men også venter nr. 2, når efteråret banker på 🙂

 • Svar
  Kristina
  15. juni 2017 kl. 15:15

  Kunne være så lækkert at vinde!

 • Svar
  Anne H
  15. juni 2017 kl. 16:56

  Min <3 barndomsveninde kunne få den store, hun er Bedste nu, jeg fik aldrig børn (men er tit barnlig) så jeg ku snilt nøjes med ministørrelse

 • Svar
  Anne schelde
  15. juni 2017 kl. 20:34

  Jeg vil rigtig gerne forkæle min veninde som har sin 4 mdr pige og 3 årige dreng. Hun er begyndt at styrketræne sammen med mig, og kunne godt tænke mig at forkæle hende 🙂

 • Svar
  Trine
  15. juni 2017 kl. 21:11

  Jeg håber at vinde, så jeg kan bruge den på min søns tørre pletter på arme og ben ( har prøvet alt muligt, men intet får det til at gå væk endnu).

 • Svar
  Louise R
  16. juni 2017 kl. 07:03

  Jeg ville sætte utrolig stor pris på at vinde- hvad i mine ører lyder som- superproduktET?.
  Jeg er selv gravid med mit/vores første barn og det i en ret moden alder (- tror kun det er i denne sammenhæng man siger sådan om sig selv, når man er 39 og føler sig piv-frisk?) og har selv forsøgt at tage div. forbehold mht. produkter til mig selv og gør mig en del tanker om hvordan vi starter et så kemifrit lille nyt liv til oktober som muligt. Jeg ville være så tryg ved at bruge Rudolphs nye produkt både til baby og mig selv.
  Kh fra Louise

 • Svar
  Earthmother
  16. juni 2017 kl. 10:17

  Den sødeste kvinde, som altid er der, venter et længe ventet barn og dette ville være den lækreste gave til både hende og den lille:-)

 • Svar
  Julie
  16. juni 2017 kl. 13:58

  Det ville være den skønneste gave at vinde, da jeg er stor fan af Rudolph care produkter og jeg venter vores første barn og gerne vil give den og mig selv noget forkælelse..

 • Svar
  Maria Luffe
  18. juni 2017 kl. 15:19

  Min gravide søster, fordi hun har haft brækket sit knæ, da hun var i 5. måned, hendes 3 årige fik skoldkopper imens, og hun kastede op i flere måneder, med en stor skinne på benet. Alligevel har hun fuldført 2. år på handelsskolen, med et gennemsnit på 10,2. Hun er mega sej!! og trænger til øko forkælelse

 • Svar
  Miss.T
  18. juni 2017 kl. 15:34

  Den kunne jeg godt bruge herhjemme, så lanolinsalven kunne blive opgraderet og give en luksusoplevelse oveni “plejen”.

Efterlad en kommentar