I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Grib Gua Sha’en (jo, du kan godt nå det til ferien)

Måske du kender det.

Ferien er lige om hjørnet, og du står i prøverummet iført ny bikini og dårligt lys.

Og pludselig bliver de dér buler i lårene bare meget synlige og selv om lyset garanteret har noget med det at gøre, så døjer 95% af os med buler på lår og baller i en grad, der bare ikke matcher chik ny bikini. Og nej, det handler på ingen måde om at være perfekt eller ligne nogen som helst anden end dig selv. Det handler om, at de dér buler godt kan tage lidt unødvendigt overhånd efter en lang vinter. Derudover er de ikke særlig sunde for din krop, da ophobninger, som det jo reelt er, stopper det naturlige flow. I bedste fald ser det ikke pænt ud. I værste fald kan det medføre ubalancer og sygdom.

Lige dér foran spejlet i prøverummet er det nok mest det første, du tænker på.

Faktum er at du godt kan nå at gøre noget ved det, selvom ferien er lige om hjørnet. Det kan lyde som et fikst marketingtrick, men det er det vitterlig ikke. De håndlavede Gua Sha-sten, jeg har i min lille skønhedspavillon i Kongens Have (og på onlineshoppen her) virker og det gør de hurtigt, hvis du gider at gøre blot en lille indsats. Ti minutter på hvert ben hver aften i to uger og du vil se en synlig formindskelse af cellulite. Flapperarmene hjælper de også på.

Hvis du ikke allerede har set denne lille video om Gua Sha’en, så er den værd at bruge fem minutter på. For det er da immervæk lidt sjovere at strolle ned af La Croisette, eller hvor du holder din ferie, med stramme lår.

Du er også velkommen til at kigge ned forbi os i den lille skønhedspavillon i Kongens Have og høre meget mere om, hvad Gua Sha’en kan gøre for dig.

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle Skovdal
  16. juni 2017 kl. 13:37

  Kære Charlotte
  Jeg startede i går og lover at være flittig og melde tilbage.
  God sommer fra Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. juni 2017 kl. 13:53

  Hvor dejligt, Helle – og ja, vend endelig tilbage. Jeg glæder til at høre hvad du synes;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...