I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Calling all mothers (to be)

Det er ingen hemmelighed, at alt vi sætter på hylderne hos os, skal bunde i både kærlighed til produktet og relationer til mærket. Det sidste er virkelig vigtigt for os, og vi har en mangeårig personlig relation til stort set alle vores brands.

Det gælder ikke mindst dette fine nye mærke, Honey, der er skabt af Liv Winther og Bea Fagerholt, som jeg begge kender gennem mange år, hvor vi alle var skønhedsredaktører på forskellige magasiner herhjemme. I dag står de bag sitet To the Moon, Honey, hvis podcasts især er blevet en ørehænger hos gravide og mødre.

Og nu har de lanceret en skønhedslinje, Honey, med netop denne målgruppe in mente. Det første produkt er en bodyoil med udelukkende 6 naturlige og økologiske planteolier, certificeret og helt parfumefri. Vi taler hybenkerne, rapskim, abrikoskerne, sheasmør, marula og squalane, som alle er ingredienser vi også elsker hos os.

Og helt i vores ånd handler det for Liv og Bea om mere end blot at smøre en olie på huden. Det handler om at bruge fem minutter på sig selv, mens man smører den på.

Den fine bodyoil er certificeret med både Allergycertified, Ecocert og Svanemærket.

Vi har fået lov at få Honey på hylderne hos os som de eneste herhjemme, udover dem selv, og vi tænker at den kommer til at falde helt i smag hos de mange af jer, der jævnligt triller forbi os i skønhedspavillonen med barnevogn og gravide maver. Eller triller forbi os online.

I så fald finder du den lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...