I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

AM PM og lige midt i mellem

Hvis du følger os herinde, har du sandsynligvis hørt om den cirkadiske rytme, eller det biologiske ur, som det også kaldes. Det er nemlig noget, vi synes er virkelig interessant.

Alt liv på jorden, inklusive mennesker, er genetisk programmeret til at følge en døgnrytme og vågne om morgenen og lægge sig til at sove om aftenen. Denne cyklus har indflydelse på blandt andet hormonsystemet (herunder produktionen af oxytocin, serotonin og melanin, der alle har indflydelse på dit overskud og humør), regulering af dit blodtryk, kropstemperatur og din sundhed generelt. Nogle hævder sågar at den har indflydelse på din vægt.

Derfor er det så vigtigt både at starte og slutte dagen på en god måde ligesom det kan være godt med en lille pause midt på dagen, hvor du giver kroppen et lille boost. Mange har fået rykket rundt på døgnrytmerne det seneste år og det er tid til at vende tilbage.

Det er i den ånd, vi har lavet disse tre fine beautykits. Ét til morgenen, et til midt på dagen og ét til om aftenen – med de ting, vi selv benytter os af til at skabe en fin balance i dagen.

Se dem her<<  (vi har kun et begrænset antal)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...